Introductie van aspergebier op beurs

19 januari 2012
Introductie van aspergebier op beurs

Tijdens de internationale Grüne Woche in Berlijn, beurs op het gebied van voedsel, landbouw en tuinbouw, worden de nieuwe bieren aspergebier en probiotisch bier gepresenteerd. De kloosterbrouwerij uit het Duitse Neuzelle produceert
deze regionale bieren. Van 20 tot en met 29 januari vindt de beurs in Berlijn plaats.

*Aspergeteelt*
Het gebied waar de kloosterbrouwerij Neuzelle ligt staat bekend om zijn aspergeteelt. Brouwerijbaas Helmut Fritsche is erg blij met zijn nieuwste regionale specialiteit, meldt AGF op haar website.

*De bieren*
Het aspergebier is een traditioneel gebrouwen pils, waaraan aspergesap is toegevoegd. Het probiotische bier bevat geen alcohol en is verrijkt met fruitige aroma's. Beide biersoorten zullen vanaf 1 maart 2012 verkrijgbaar zijn.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws