Horecabeurs start inspiratie-verkiezing

13 juli 2013
Horecabeurs start inspiratie-verkiezing

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam lanceert in samenwerking met Verwiel & Wijngaard Personeelsprojecten, de Gastvrij Rotterdam Inspiratie Award Verkiezing. Alle horecagelegenheden uit
Rotterdam en de regio Rijnmond die zich in hun ogen of die van hun gasten onderscheiden in gastvrijheid kunnen zich op aanmelden om mee te dingen naar de prijs.

*Wedstrijdprocedure*
Zowel eigenaren als gasten kunnen horecagelegenheden aanmelden op "www.gastvrij-rotterdam.nl":http://www.gastvrij-rotterdam.nl/ om mee te dingen naar de titel. Half augustus worden tien bedrijven geselecteerd, waarop het publiek vervolgens kan stemmen om zo tot drie nominaties te komen. De winnaar wordt op maandag 23 september op het Inspiratieplein van Gastvrij Rotterdam 2013 bekendgemaakt.

*Platform voor concept*
"Als organisator van Gastvrij Rotterdam 2013 willen wij gastvrije en inspirerende horecaondernemingen uit Rotterdam en omstreken graag in de schijnwerpers zetten", legt exhibition manager Robert Melaard uit. "Wij bieden deze bedrijven een platform om hun concept uit te dragen en om hen te stimuleren innovatief, gastvrij en inspirerend te blijven."

Overig nieuws