Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

12 maart 2013 |
Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Alles voor de natte horeca! Meer dan 145 standhouders, speciale beursacties en voorjaarsintroducties, u treft het in Evenementenhal Venray. De ideale voorbereiding op het voorjaarsseizoen.

Kom in contact met regionale groothandels, drank- en foodproducenten en ontdek de trends voor drankjes op het terras. Na een bezoek aan Horeca Inspiratie Venray bent u helemaal klaar voor het voorjaarseizoen!

Registratie
Via www.evenementenhal.nl/horeca-ve kunt u zich registreren voor kaarten. Let op: voor registratie is de volgende code nodig --> 8130001311



Bierproeverijen & wijnproeverijen
Op het proefplein kan volop worden geproefd van heerlijke wijnen in combinatie met culinaire tussendoortjes. Heisterkamp Wijninkopers praat u bij over de kenmerken van de proefwijnen en hoe die in relaties staan tot passende ingrediënten en gerechten.

Bier-spijs combinaties
Met speciale aandacht voor de range Gouverneur bieren presenteert Lindeboom Bierbrouwerij diverse bier-spijs combinaties. Anekdotes en verhalen uit het verleden zorgen voor een unieke beleving.



Kwaliteit uit de regio met een sterk verhaal
Wilt u gebruik maken van pure en eerlijke producten van eigen bodem? Op het Streek Gastronomie Plein Venray kunt u kennis maken met diverse lokale lekkernijen. Midden op het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas, Restaurant Aubergine en Ria Joosten Catering & Evenementen. Kom langs en proef de verrassende combinaties met streekproducten uit Limburg en Brabant.

Beursacties bij Van der Linde & Nijhof dranken
Kom naar standnummer 206 voor interessante beursacties van Dark Mark Dropwodka, Teashu groene thee met wodka, Diez Spaanse Likeur honing en vanille en De Flexbar; de ideale mobiele cocktailbar! Nieuw in het assortiment, ontdek het voor het eerst op Horeca Inspiratie Venray: Arancio™ Spritz: The Orange Drink with Pride. Alleen de beste ingrediënten, In de juiste verhouding, maken de lekkerste spritz! www.arancio-spritz.com
Frisse ‘crispy’ Smaakbeleving
Somersby Apple cider Somersby is een premium appelcider met een fruitige aroma en een frisse volle en pure appelsmaak. Kom deze ‘crispy’ smaakbeleving proeven en ontdek dat het niet te droog en niet te zoet is en met 4,5% alcohol het ideale drankje voor op het terras.

De Monnik Dranken
Bezoekers kunnen kennis maken met de merken Dooley`s, Seaman’s Shot, WKD, Opal Nera, Tolva wijnen, Finest Call Premium Cocktail Mixes en diverse andere merken. De Monnik Dranken is aanwezig op de stand van Drankenhandel Winters Liessel en Bavaria.

Alles voor het voorjaarsseizoen
Leveranciers uit uw eigen regio en landelijke merken tonen alles voor de Pasen en het terras. Na een bezoek aan Horeca Inspiratie Venray bent u helemaal klaar voor het voorjaar!

Er is gratis parkeergelegenheid en het station is op 5 minuten loopafstand.

Openingstijden:
maandag 18 maart 13.00 – 21.00 uur
dinsdag 19 maart 13.00 - 21.00 uur
woensdag 20 maart 11.00 – 18.00 uur
Meer informatie: www.evenementenhal.nl/venray/beurzen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Columns Column Thijs Jacobs
Het nieuws? Er is even geen nieuws

Het nieuws? Binnen onze geliefde cafébranche is er al een tijdje geen nieuws. Voor ons gevoel al een hele lange tijd. Zicht op heropening van de horeca is er nog even niet, zeker niet met de coronacijfers zoals we die nu zien. Ja, er is wel aandacht voor de restaurants die heel misschien kunn ...

Drinks Bier
Bavaria doopt nieuwe brouwinstallatie voor nieuwe 0.0% die smaakt als pils 

Vandaag onthult brouwerij Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, haar nieuwste 0.0% brouwinstallatie voor alcoholvrij en alcoholarm bier. Deze brouwinstallatie, genaamd Fenix, stelt Bavaria in staat om een nieuw alcoholvrij bier te brouwen dat schuimt, ruikt én smaakt als een alcohol ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in de horeca

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: