Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

12 maart 2013
Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Alles voor de natte horeca! Meer dan 145 standhouders, speciale beursacties en voorjaarsintroducties, u treft het in Evenementenhal Venray. De ideale voorbereiding op het voorjaarsseizoen.

Kom in contact met regionale groothandels, drank- en foodproducenten en ontdek de trends voor drankjes op het terras. Na een bezoek aan Horeca Inspiratie Venray bent u helemaal klaar voor het voorjaarseizoen!

*Registratie*
Via "www.evenementenhal.nl/horeca-ve":http://www.evenementenhal.nl/horeca-ve kunt u zich registreren voor kaarten.
*Let op:* voor registratie is de volgende code nodig --> 8130001311



*Bierproeverijen & wijnproeverijen*
Op het proefplein kan volop worden geproefd van heerlijke wijnen in combinatie met culinaire tussendoortjes. Heisterkamp Wijninkopers praat u bij over de kenmerken van de proefwijnen en hoe die in relaties staan tot passende ingrediënten en gerechten.

*Bier-spijs combinaties*
Met speciale aandacht voor de range Gouverneur bieren presenteert Lindeboom Bierbrouwerij diverse bier-spijs combinaties. Anekdotes en verhalen uit het verleden zorgen voor een unieke beleving.



*Kwaliteit uit de regio met een sterk verhaal*
Wilt u gebruik maken van pure en eerlijke producten van eigen bodem? Op het Streek Gastronomie Plein Venray kunt u kennis maken met diverse lokale lekkernijen. Midden op het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas*, Restaurant Aubergine* en Ria Joosten Catering & Evenementen. Kom langs en proef de verrassende combinaties met streekproducten uit Limburg en Brabant.

*Beursacties bij Van der Linde & Nijhof dranken*
Kom naar standnummer 206 voor interessante beursacties van Dark Mark Dropwodka, Teashu groene thee met wodka, Diez Spaanse Likeur honing en vanille en De Flexbar; de ideale mobiele cocktailbar! Nieuw in het assortiment, ontdek het voor het eerst op Horeca Inspiratie Venray: Arancio™ Spritz: The Orange Drink with Pride. Alleen de beste ingrediënten, In de juiste verhouding, maken de lekkerste spritz! "www.arancio-spritz.com":http://www.arancio-spritz.com

*Frisse ‘crispy’ Smaakbeleving*
Somersby Apple cider Somersby is een premium appelcider met een fruitige aroma en een frisse volle en pure appelsmaak. Kom deze ‘crispy’ smaakbeleving proeven en ontdek dat het niet te droog en niet te zoet is en met 4,5% alcohol het ideale drankje voor op het terras.

*De Monnik Dranken*
Bezoekers kunnen kennis maken met de merken Dooley`s, Seaman’s Shot, WKD, Opal Nera, Tolva wijnen, Finest Call Premium Cocktail Mixes en diverse andere merken. De Monnik Dranken is aanwezig op de stand van Drankenhandel Winters Liessel en Bavaria.

*Alles voor het voorjaarsseizoen*
Leveranciers uit uw eigen regio en landelijke merken tonen alles voor de Pasen en het terras. Na een bezoek aan Horeca Inspiratie Venray bent u helemaal klaar voor het voorjaar!

*Er is gratis parkeergelegenheid en het station is op 5 minuten loopafstand.*

*Openingstijden:*
maandag 18 maart 13.00 – 21.00 uur
dinsdag 19 maart 13.00 - 21.00 uur
woensdag 20 maart 11.00 – 18.00 uur
Meer informatie: "www.evenementenhal.nl/venray/beurzen":http://www.evenementenhal.nl/venray/beurzen

Overig nieuws