Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

12 maart 2013 |
Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Alles voor de natte horeca! Meer dan 145 standhouders, speciale beursacties en voorjaarsintroducties, u treft het in Evenementenhal Venray. De ideale voorbereiding op het voorjaarsseizoen.

Kom in contact met regionale groothandels, drank- en foodproducenten en ontdek de trends voor drankjes op het terras. Na een bezoek aan Horeca Inspiratie Venray bent u helemaal klaar voor het voorjaarseizoen!

Registratie
Via www.evenementenhal.nl/horeca-ve kunt u zich registreren voor kaarten. Let op: voor registratie is de volgende code nodig --> 8130001311



Bierproeverijen & wijnproeverijen
Op het proefplein kan volop worden geproefd van heerlijke wijnen in combinatie met culinaire tussendoortjes. Heisterkamp Wijninkopers praat u bij over de kenmerken van de proefwijnen en hoe die in relaties staan tot passende ingrediënten en gerechten.

Bier-spijs combinaties
Met speciale aandacht voor de range Gouverneur bieren presenteert Lindeboom Bierbrouwerij diverse bier-spijs combinaties. Anekdotes en verhalen uit het verleden zorgen voor een unieke beleving.



Kwaliteit uit de regio met een sterk verhaal
Wilt u gebruik maken van pure en eerlijke producten van eigen bodem? Op het Streek Gastronomie Plein Venray kunt u kennis maken met diverse lokale lekkernijen. Midden op het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas, Restaurant Aubergine en Ria Joosten Catering & Evenementen. Kom langs en proef de verrassende combinaties met streekproducten uit Limburg en Brabant.

Beursacties bij Van der Linde & Nijhof dranken
Kom naar standnummer 206 voor interessante beursacties van Dark Mark Dropwodka, Teashu groene thee met wodka, Diez Spaanse Likeur honing en vanille en De Flexbar; de ideale mobiele cocktailbar! Nieuw in het assortiment, ontdek het voor het eerst op Horeca Inspiratie Venray: Arancio™ Spritz: The Orange Drink with Pride. Alleen de beste ingrediënten, In de juiste verhouding, maken de lekkerste spritz! www.arancio-spritz.com
Frisse ‘crispy’ Smaakbeleving
Somersby Apple cider Somersby is een premium appelcider met een fruitige aroma en een frisse volle en pure appelsmaak. Kom deze ‘crispy’ smaakbeleving proeven en ontdek dat het niet te droog en niet te zoet is en met 4,5% alcohol het ideale drankje voor op het terras.

De Monnik Dranken
Bezoekers kunnen kennis maken met de merken Dooley`s, Seaman’s Shot, WKD, Opal Nera, Tolva wijnen, Finest Call Premium Cocktail Mixes en diverse andere merken. De Monnik Dranken is aanwezig op de stand van Drankenhandel Winters Liessel en Bavaria.

Alles voor het voorjaarsseizoen
Leveranciers uit uw eigen regio en landelijke merken tonen alles voor de Pasen en het terras. Na een bezoek aan Horeca Inspiratie Venray bent u helemaal klaar voor het voorjaar!

Er is gratis parkeergelegenheid en het station is op 5 minuten loopafstand.

Openingstijden:
maandag 18 maart 13.00 – 21.00 uur
dinsdag 19 maart 13.00 - 21.00 uur
woensdag 20 maart 11.00 – 18.00 uur
Meer informatie: www.evenementenhal.nl/venray/beurzen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
''Het terras openen heeft eigenlijk geen zin voor ons''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Ronald Bakker (Bagels & Beans)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: