Hard Rock Café Amsterdam bestaat 45 jaar

9 juni 2016
Hard Rock Café Amsterdam bestaat 45 jaar

ard Rock Café Amsterdam viert aanstaande dinsdag zijn 45-jarig jubileum. Tussen 11:30u en 12:30u kost hun Local Legendary halfponds 
burger slechts 71 cent.

Seventies
Het thema van het verjaardagsfeest is trouw aan de periode wanneer het eerste Hard Rock Cafe werd geopend: de Seventies. Iedereen die passend gekleed komt, wordt daarom extra feestelijk ontvangen. Wie de forse hamburger voor zeven dubbeltjes wil scoren doet er verstandig aan op tijd te komen, een soortgelijke actie vorig jaar trok honderden enthousiaste bezoekers.

Amsterdam heeft beste Hard Rock Café
Het eerste Hard Rock filiaal werd 45 jaar geleden door Isaac Tigrett and Peter Morton in Londen geopend. Van de 164 cafes wereldwijd werd het filiaal aan het Max Euweplein onlangs tot beste verkozen. Claire Skudder, marketing & sales manager van dat filiaal, licht hun traktatie van aanstaande dinsdag toe: “Deze feestelijke actie is met name op onze lokale fans gericht. We zijn blij dat we hier in Amsterdam zo goed worden ontvangen en willen graag iets terug doen voor haar inwoners, los van de goede doelen die wij lokaal (maar ook wereldwijd) steunen.”” Het ’70s thema is aanstaande dinsdag 14 juni de hele dag zichtbaar. Drankjes als ’Old Fashioned’ en Martini’s zullen dan rijkelijk vloeien.

80.000 memorabilia
Hard Rock begon haar verzameling ooit met een Eric Clapton gitaar en is nu ‘s werelds grootste tentoonsteller van muziekmemorabilia. Zo zijn er gebruiksvoorwerpen vertegenwoordigd van onder andere Madonna, Jimi Hendrix, Rihanna, Bob Dylan, The Rolling Stones en van nog vele anderen. Vorig jaar werd het 80.000ste exemplaar aan de collectie toegevoegd: Elvis Presley’s gouden vleugelpiano. Deze memorabilia worden wereldwijd op alle locaties vertoond aan fans. Daarnaast is Hard Rock bekend om haar populaire kledinglijn, de muziek gerelateerde merchandise en de Hard Rock Live-podia.

Overig nieuws