Hanos verruimt openingstijden groothandels

8 januari 2016 |
Hanos verruimt openingstijden groothandels<

Dertien groothandels van Hanos zijn vanaf deze week geopend van zeven uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Op donderdag
en vrijdag zijn er koopavonden en kunnen horecaondernemers tot acht uur ‘s avonds in de winkels terecht.

Vestigingen
De nieuwe openingstijden gelden voor de volgende vestigingen: Amsterdam, Den Haag-Delft, Eindhoven, Nijmegen, Apeldoorn, Breda, Groningen, Heerenveen, Heerlen, Utrecht, Valkenburg, Venlo en Zwolle.

Openingstijden
Maandag 7:00 uur - 18:00 uur
Dinsdag 7:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 7:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 7:00 uur - 20:00 uur*
Vrijdag 7:00 uur - 20:00 uur*
Zaterdag 7:00 uur - 18:00 uur
Zondag Gesloten (m.u.v. Den Haag-Delft)

*De koopavonden blijven hetzelfde als in 2015; wanneer de groothandel één koopavond heeft, wordt deze ook in 2016 gehandhaafd; heeft een Hanos twee koopavonden in 2015, dan worden de twee koopavonden in stand gehouden. Voor de overige groothandels blijven de openingstijden ongewijzigd: HGC-HANOS Antwerpen, HGC-HANOS Hasselt, HANOS Ameland, HANOS Doetinchem, HANOS Haarlem en HANOS Texel.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: