Haags Danscafé omgetoverd tot restaurant

5 november 2014
Haags Danscafé omgetoverd tot restaurant

Vanaf vrijdag 28 november opent danscafé Danzig in Den Haag de deuren voor een pop-up versie van Hudson Bar & Kitchen. Overdag worden
de tafels gedekt en gaan de burgers op de grill. Overigens staan er ook allerlei andere all American gerechten op de kaart en serveert Hudson cocktails & barbites. Danzig fans hoeven zich geen zorgen te maken: het populaire danscafé blijft gewoon Danzig by night op donderdag, vrijdag en zaterdag.

*Make-over voor Danzig*
Bij hamburgers en andere Amerikaanse lekkernijen hoort een easy going sfeer en dus krijgt Danzig een make-over. Hout, bakstenen en leer zorgen voor een relaxte, warme uitstraling, met hier en daar een knipoog zoals de Hudson Wall of Fame. Omdat de horecagelegenheid vlakbij het Mauritshuis ligt, maakt kunstenaar Tinus Teder speciaal voor Hudson Den Haag een schilderij ‘Het Meisje met de Hamburger’, een knipoog naar het beroemde ‘Meisje Met de Parel’ van Vermeer. Overigens is Hudson voor museumbezoekers ook een ideale plek voor de koffie met een home made apple pie. Er kan ook geluncht worden, met bijvoorbeeld een Eggstravaganza Bacon, een Smokey Beefwrap of natuurlijk gewoon een sappige hamburger.

*Poster van Tinus Teder*


"*Meer lezen over Hudson Bar & Kitchen? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=hudson&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws