Gratis tips van Cashr - De ideale kassa

3 april 2014 |
Gratis tips van Cashr - De ideale kassa<

Uitbaters van cafés en restaurants weten precies hoe zij gasten een fijne middag of avond moeten bezorgen. Vaak is het voeren van een administratie echter niet de grootste passie. Toch zijn orde
en duidelijkheid in uw bedrijfsvoering niet geheel onbelangrijk. Als dat niet klopt, kan de continuïteit van uw zaak in gevaar komen.

Slim bestel- en kassasysteem
Cashr brengt verandering in de zaak. Met de Apps voor Apple of Android toestellen heeft u een slim bestelsysteem in handen, dat samen met de Cashr Backoffice tot een compleet kassasyteem wordt opgebouwd.

Tips die administreren eenvoudiger maken:
1) Voorkom fouten door handmatig invoeren overbodig te maken door het kassasysteem aan uw boekhoudsoftware te koppelen. Het spaart bovendien veel werk.

2) Een betrouwbaar afrekensysteem draagt het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. Deze systemen voldoen aan eisen waardoor u zeker weet, dat de gegevens uit uw kassa betrouwbaar zijn. Bovendien hoeft u zich minder zorgen te maken om controles van de belastingdienst omdat die een onderneming met een keurmerk kassa gemakkelijker, beter en sneller kan controleren.

3) Maak cijfers eenvoudig zichtbaar. Zo kunt u beter sturen op omzet, personeelskosten en inkoop. Daarnaast kunt uw planning aanpassen aan dezelfde periode van het jaar ervoor.

Meer weten?
Meer weten om deze tips in de praktijk te brengen? Probeer dan gratis Cashr uit -- of download eerst de App uit de App Store of Google Play. De Cashr Backoffice is altijd gratis om te proberen, en vanaf 50 bonnen beschikbaar voor € 29,- per per maand.

Kennismakingsactie
Laatste tip: kijk voor onze speciale kennismakingsactie in De CaféKrant voor € 50,- bonnentegoed. U kunt tevens deelnemen aan de actie via deze link: www.cashr.nl/cafekrant


Thijs Jacobs


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: