Gratis tips van Cashr - De ideale kassa

3 april 2014
Gratis tips van Cashr - De ideale kassa

Uitbaters van cafés en restaurants weten precies hoe zij gasten een fijne middag of avond moeten bezorgen. Vaak is het voeren van een administratie echter niet de grootste passie. Toch zijn orde
en duidelijkheid in uw bedrijfsvoering niet geheel onbelangrijk. Als dat niet klopt, kan de continuïteit van uw zaak in gevaar komen.

*Slim bestel- en kassasysteem*
Cashr brengt verandering in de zaak. Met de Apps voor Apple of Android toestellen heeft u een slim bestelsysteem in handen, dat samen met de Cashr Backoffice tot een compleet kassasyteem wordt opgebouwd.

*Tips die administreren eenvoudiger maken:*
1) Voorkom fouten door handmatig invoeren overbodig te maken door het kassasysteem aan uw boekhoudsoftware te koppelen. Het spaart bovendien veel werk.

2) Een betrouwbaar afrekensysteem draagt het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. Deze systemen voldoen aan eisen waardoor u zeker weet, dat de gegevens uit uw kassa betrouwbaar zijn. Bovendien hoeft u zich minder zorgen te maken om controles van de belastingdienst omdat die een onderneming met een keurmerk kassa gemakkelijker, beter en sneller kan controleren.

3) Maak cijfers eenvoudig zichtbaar. Zo kunt u beter sturen op omzet, personeelskosten en inkoop. Daarnaast kunt uw planning aanpassen aan dezelfde periode van het jaar ervoor.

*Meer weten?*
Meer weten om deze tips in de praktijk te brengen? Probeer dan gratis Cashr uit -- of download eerst de App uit de App Store of Google Play. De Cashr Backoffice is altijd gratis om te proberen, en vanaf 50 bonnen beschikbaar voor € 29,- per per maand.

*Kennismakingsactie*
Laatste tip: kijk voor onze speciale kennismakingsactie in De CaféKrant voor € 50,- bonnentegoed. U kunt tevens deelnemen aan de actie via deze link: "www.cashr.nl/cafekrant":http://www.cashr.nl/cafekrant



~Thijs Jacobs~


Overig nieuws