Grand Slam Bartending naar Nederland

18 oktober 2013
Grand Slam Bartending naar Nederland

Nederland heeft dit jaar de eer om de Grand Slam Bartending van The World Flair Assosiation (WFA) te organiseren. De WFA staat wereldwijd garant voor het hoogste niveau Flair Bartending. Hierbij
entertaint het barpersoneel de gast met trucs met cocktailshakers en andere barbenodigdheden. De wedstrijden tellen mee voor de internationale WFA-competitie in Londen, waar jaarlijks een wereldkampioen uit voort komt. Wereldwijd worden er acht van deze wedstrijden georganiseerd, verspreid over het hele jaar.

*Nachthoreca*
Bartenders uit de hele wereld kunnen deelnemen aan de competitie. Per wedstrijd kan er een bepaald aantal punten behaald worden. De punten van deze acht wedstrijden worden bij elkaar opgeteld, en de top gaat door naar de finale in Engeland. De eerste Grand Slam Bartending in Nederland wordt gehouden tijdens de horecavakbeurs HorecaEvenTT in Assen, van 10 tot en met 12 februari 2014. Organisator Jan Vlap: “Als beursorganisatie willen wij ons ook meer richten op de horeca in het nacht- en uitgaansleven.”

*Op de foto:* Ivars Rutkovskis uit Letland, ambassadeur van de WFA.

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws