150 exposanten voor Gastvrij R'dam

13 juni 2013
150 exposanten voor Gastvrij R'dam

Met nog ruim drie maanden te gaan, is de organisatie van de nieuwe horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam dik tevreden over de exposantenlijst. ”We worden duidelijk serieus genomen door de
branche. Dankzij de intensieve samenwerking met de Founding Partners, verschillende brancheorganisaties en de mediapartners slagen we erin een inspirerend horecaplatform voor Zuidwest-Nederland neer te zetten", aldus Exhibiton Manager Robert Melaard. Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 tot en met 25 september 2013 in Ahoy Rotterdam.

*Beleving staat centraal*
Op dit moment hebben al ruim 150 bedrijven hun deelname bevestigd en de exposantenlijst groeit gestaag. Naast het productaanbod, staat beleving centraal op Gastvrij Rotterdam. Zo komen er een Inspiratieplein en een Demoplein met een doorlopend en gevarieerd programma van productdemonstraties, proeverijen, jamsessies met topkoks, masterclasses, wedstrijden en nog veel meer. Daarnaast komen er ook drie themapaviljoens.

*Inschrijven*
Horecaprofessionals kunnen zich op "www.gastvrij-rotterdam.nl":http://www.gastvrij-rotterdam.nl/ registreren voor een bezoek aan de beurs. Toegang is gratis voor horecaprofessionals die in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart 40 euro.

Overig nieuws