Flaming veggies: verkiezing 'hottest chef' in het teken van groenten

28 september 2017 | Thijs Jacobs

Groenten krijgen een steeds prominentere plek op het restaurantmenu. Om deze veggie gerechten wat extra pit te geven, staat het thema van de 3e Hottest Chef-verkiezing daarom in het teken van ‘Flaming Veggies’.

Reis naar de VS in het verschiet

Organisator Tabasco® is dringend op zoek naar jong culinair talent dat de Nederlandse groentekeuken een oppepper wil geven! De inzet is hoog: de winnaar gaat mee op een culinaire reis naar Avery Island USA om de lokale keuken te ontdekken.

Aanmelding staat open voor jonge chefs tot 30 jaar. Inschrijven is gratis en kan tot 20 oktober aanstaande via de website www.hottestchef.nl

Cook-off

Uit alle aanmeldingen worden na een voorronde 8 finalisten geselecteerd. Zij mogen op 20 november hun ‘Flaming Veggie’-gerecht tijdens de spannende cook-off presenteren aan een vierkoppige vakjury. De jury beoordeelt op smaak, presentatie en originaliteit; en staat onder leiding van BBQ-specialist Jord Althuizen (Smokey Goodness) en chef Emile van der Staak (De Nieuwe Winkel).

Deelnemers kunnen zich aanmelden op www.hottestchef.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
''Het terras openen heeft eigenlijk geen zin voor ons''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Ronald Bakker (Bagels & Beans)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: