Flair bartending op HorecaEvenTT

6 februari 2014
Flair bartending op HorecaEvenTT

De jaarlijkse horecavakbeurs HorecaEvenTT wordt van 10 tot 12 februari georganiseerd in de TT Hall in Assen. Voor dit jaar in de programmering een regelrechte primeur! Voor het eerst wordt in Nederland een
Grand Slam Flair bartending georganiseerd. Deze wedstrijd telt mee voor de kwalificatie voor het wereldkampioenschap flair bartending en staat onder toezicht van de World Flair Association.

*De wedstrijd*
Bij de wedstrijd in Assen komt de wereldtop in actie waaronder de huidige wereldkampioen, de Pool Tomak Malek. In totaal verschijnen in Assen dertig deelnemers uit alle windstreken van de wereld. Op maandag 10 februari worden de kwalificatie wedstrijden gehouden. De tien beste deelnemers plaatsen zich voor de wedstrijd op dinsdag 11 februari waarin uitgemaakt zal worden wie de winnaar van deze grand slam wedstrijd wordt.

*De jury*
De internationale jury bestaat uit de heren Andy Collinson uit Engeland (oprichter van de World Flair Association en hoofd jurylid), Timppa Nyyssonen uit Finland en Szabolcs Szoke uit Hongarije.

*Horeca EvenTT*
In het avond- en nachtleven wordt de rol van de bartender en de samenstelling van mixdranken en cocktails steeds belangrijker. Daarom heeft de organisatie van de vakbeurs Horeca EvenTT besloten deze Grand Slam van de World Flair Association naar Nederland te halen.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws