Feestelijke heropening Stroom Rotterdam

13 januari 2015
Feestelijke heropening Stroom Rotterdam

STROOM Rotterdam wordt op 17 januari feestelijk heropend met een Rooftop Winter BBQ en een live optreden van popgroep Romeo. Het
urban boutique hotel, dat tevens een brasserie is, is gevestigd in de voormalige energiefabriek op de Lloydpier en heeft enkele ingrijpende veranderingen ondergaan.


*Urban ervaring*
STROOM Rotterdam is een urban ervaring geworden voor iedereen die een paar minuten, paar uur of een paar dagen wil landen in een fraaie industriële omgeving. De Brasserie is uitgebreid met een espressobar, een bakkerij en een verswinkel. Ook voorziet STROOM in allerlei koffies-to-go.


*Keuken*
De keuken van Brasserie STROOM heeft ook een nieuwe weg ingeslagen. Sinds een aantal maanden werkt chef Diego Buik met nieuwe leveranciers en met veelal lokale producten van dezelfde boeren die aan de winkel leveren. De kaart is die van een brasserie met een Rotterdamse twist van de chef. De keuken is bijna de gehele dag open: van 7.00 tot 21.00 uur. Een hit is de Flammkuchen, een zeer krokante, flinterdunne deegbodem uit de Elzas.



~Christel Tuin~

Overig nieuws