Familiezaak KARAF Food & Drinks opent haar deuren

17 juni 2019 | Thijs Jacobs

Utrecht heeft er een nieuwe horecagelegenheid bij: KARAF Food & Drinks aan de Korte Jansstraat. Na meerdere succesvolle restaurants, beginnen eigenaren Fatma en Mustafa Kara deze nieuwe zaak met terras op een prachtige locatie in de Domstad.

Voor Utrechtse horecaliefhebbers is KARAF geen onbekende naam. Het was ook de naam van het restaurant dat Fatma en Mustafa in 2014 hadden elders in de stad. Sinds 1999 hebben zij meerdere succesvolle zaken in Utrecht gehad, waaronder restaurant Het Zuiden, restaurant de Eetkamer, restaurant de Artisjok, restaurant Karaf en als laatste restaurant Loof aan het Domplein.

Loof

Fatma Kara: “Eind vorig jaar is Loof overgenomen door mijn broer en zijn compagnon, omdat we het even rustiger aan wilde doen. Maar als snel begon het weer te kriebelen. Toen het pand aan de Korte Jansstraat beschikbaar kwam, twijfelden we geen moment. Dit was de plek voor KARAF Food & Drinks.”

De sfeervolle inrichting is door Fatma Kara zelf bedacht. Het concept van de zaak is daarnaast net iets anders dan de voorgaande zaken. Fatma: “KARAF Food & Drink is de gehele dag open om te ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Bovendien zijn we nu echt een familiebedrijf, want ook onze kinderen zijn deze keer betrokken bij de onderneming.”

Heerlijk terras

KARAF Food & Drinks is van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 09.00 uur en op zondag en maandag vanaf 10.00 uur. Gasten kunnen binnen (of buiten op het terras) de hele dag genieten van de lekkerste koffie, cheesecakes van de Cheesecake Factory, Flammkuchen, warme en koude snacks, vers getapte bieren, een mooie wijnselectie en verfrissende cocktails.

KARAF is ook gemakkelijk op te splitsen in aparte ruimtes voor iedere gelegenheid. Zo is het mogelijk om te vergaderen, borrelen en dineren in besloten gezelschap. Meer informatie is te vinden op: www.karaf.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Café organiseert 'heliumkaraoke', zodat iedereen Gerard Joling kan imiteren

Het Noordhollands Dagblad komt met een wel heel speciaal nieuwsitem: in eetcafé Van Dam in Sint Maartensvlotbrug gaan ze zaterdag van start met heliumkaraoke. Er is niet meer voor nodig dan een beeldscherm, een flinke teug helium, een geluidsinstallatie en sloten bier. Want iedereen moet natu...

trends Bier
Onderzoek: Dit zijn de huidige biertrends

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Interview Longread
Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Strandpaviljoen De Staat viert deze zomer haar tienjarig bestaan. Jeroen Kuiper is de trotse eigenaar van deze ultieme ‘strandhotspot’ op Scheveningen, die vooral door locals wordt bezocht. Toeristen bezoeken de boulevard, wie de drukte wil vermijden en wil genieten van één...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Restaurants proppen zich vol

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in bijna alle andere drukke toeristensteden zijn ze niet te missen: proppers. Medewerkers van de horecagelegenheid benaderen voorbijgangers en proberen hen te verleiden om hun zaak binnen te gaan. Een gratis drankje of een 3-gangen deal, de proppers halen alles uit...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: