Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

26 augustus 2015 |
Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!<

Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten
en mee te strijden om hun gerecht een jaar lang 'Lekkerste Saté van Nederland' te mogen noemen. Alle chefs in Nederland kunnen zich inschrijven via www.lekkerste-sate.nl
Prijzen
Op maandag 5 oktober vindt de competitie plaats in de Kookfabriek Amsterdam, waar de lekkerste gerechten geproefd en beoordeeld worden door de vakjury, onder leiding van Michelinsterren chef Erik van Loo. De winnaar van de competitie wint naast de prestigieuze titel ook een marketingbudget van 4000 euro én een Big Green Egg L.

Bekijk de persoonlijke oproep van Erik van Loo!


Jury
De lekkerste satégerechten worden uitgebreid geproefd en beoordeeld door een professionele vakjury bestaande uit Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel), Niels van den Berg (Kokswereld/ Rungis), Albert van Rheede (Sanadome) en Pascal van Loon (Unilever Food Solutions).

Spelregels
Alle chefs die Nederland werkzaam zijn kunnen deelnemen aan de competitie, mits zij één satégerecht op de kaart hebben staan. Inschrijven kan door het satérecept vóór 14 september op de website in te sturen. Uit alle inzendingen worden de lekkerste recepten geselecteerd voor de competitie op 5 oktober. Deze selectie wordt op 21 september bekend gemaakt. Voor het wedstrijdreglement, klik "hier":http://www.lekkerste-sate.nl/informatie/wedstrijdreglement.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Bier
Bierfans halen abdijbier persoonlijk op

Zondag 1 december 2019 was de introductie en ophaaldag van de éérste Vatgerijpte Speciale Editie. Dit vatgerijpte nieuwe bier werd natuurlijk op de Abdij van Berne geïntroduceerd. Eeuwen geleden rijpte het bier van de abdij ook altijd op eikenhouten vaten. Het werd door de bierbe...

Awards Bier
Scheldebrouwerij pakt weer goud

Bij de prestigieuze Brussels Beer Challenge heeft de blonde Strandgaper van Scheldebrouwerij voor de tweede keer dit jaar hoge ogen gegooid. Na in augustus al als ‘Belgian Country Winner’ uit de bus te komen bij de World Beer Awards in Londen staat hun ‘Golden Ale’ voor de tw...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Opening Den Haag
Nieuwe hotspot op het Kurhausplein officieel geopend 

Restaurant Blaze & Co is dit weekend feestelijk geopend. Ruim 100 genodigden genoten van signature Blaze Bites en luisterden naar het eerste optreden van Blaze of Glory - de huisband onder leiding van Emanuel Assies. Het interieur is kleurrijk en geïnspireerd op tatoeages. Dit komt terug...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: