Efteling onthult nieuw speciaalbier: ’t Verdiende Loon

20 april 2018 | Thijs Jacobs

Sinds gisteren is de Efteling een eigen speciaalbier rijker. Na het blonde bier Bosrijkse Brouw, dat exclusief verkrijgbaar is bij Vakantiepark Efteling Bosrijk, heeft nu ook Vakantiepark Efteling Loonsche Land een eigen speciaalbiertje. Fons Jurgens, voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling, ontving van Roodkapje het eerste flesje speciaalbier ’t Verdiende Loon. Het nieuwe bier werd onthuld in het bijzijn van prijswinnaars die de naam hebben gekozen. Samen met Fons Jurgens waren zij de eersten die dit nieuwe speciaalbier mochten proeven.

’t Verdiende Loon is een fruitig blond bier met lichte hoptonen. De combinatie van verschillende mout- en hopsoorten zorgen voor een volle smaak en aangename afdronk. Eén van de hopsoorten is ook te vinden bij het Loonsche Land in de kleurrijke tuin naast het Loonsche Land Hotel. Speciaalbier ’t Verdiende Loon is vanaf 19 april exclusief verkrijgbaar bij Vakantiepark Efteling Loonsche Land.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Vakantiepark Efteling Loonsche Land (1.000 bedden) beslaat een gebied van 8 hectare grenzend aan het attractiepark en het golfpark. Verscholen in het groen liggen een hotel en knusse vakantiewoningen die alleen al door hun ligging boven, op of onder de grond voor een speciale natuurlijke beleving zorgen.

In het Loonsche Land Hotel vind je Restaurant De Proeftuyn. Hier proef je de lekkerste smaken uit de natuur. Naast dit restaurant vind je een kleurrijke tuin, waar seizoensgebonden groenten, kruiden en een speciaal aangelegd hopveld groeien. De koks laten zich hier inspireren om de lekkerste gerechten te serveren.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Interview Longread
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

“Marketing wil je als horecaondernemer het liefst binnenboord houden.” Monique van Gevelt is daar duidelijk in en ze heeft een punt. Want je kúnt het ook zelf als je de tools kent en beheerst. “Het is het gemakkelijkst om de reguliere social media-kanalen in te zetten”...

Achtergronden KHN
KHN pleit voor noodfonds horecazaken na gedwongen sluiting

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) luidt de noodklok voor horecabedrijven die op last van de burgemeester gesloten zijn nadat er een geweldsincident bij hun zaak heeft plaatsgevonden. KHN vindt dat deze ondernemers gecompenseerd moeten worden uit een noodfonds van de overheid als na politieonderzoek...

Economie Achtergronden
Onderzoek: horeca laat sterke winstontwikkeling zien

De horeca heeft ook in 2017 sterk geprofiteerd van de verbeterde koopkracht. De omzetgroei kwam uit op 8% en werd breed gedragen: het aandeel van horecaondernemers met een stabiele of hogere omzet steeg naar 71%. De winstontwikkeling was met 20% erg sterk (+18% in 2016) en ruim beter dan het mkb-gem...

Regelgeving
Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID

Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) ervaart zelf in de horeca hoe lastig het is om de leeftijd van jongeren in te schatten. De landelijke actie NIXzonderID is vandaag gestart door staatssecretaris Paul Blokhuis (V...

Regelgeving
KHN: overheid moet horeca tegemoet komen in tijd of geld bij verbod rookruimten

Op 6 april jl. kondigde staatssecretaris Blokhuis van VWS aan dat hij rookruimten in de horeca over 2 jaar wil verbieden. Uit een enquête die door bijna 2500 leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is ingevuld, blijkt dat een verbod grote impact heeft. Horecaondernemers zien bij een verbo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: