Eerste Gin-Tonic-festival van Zuid-Holland: Gin-Tastic

6 februari 2018 | Thijs Jacobs

Tijdens Gin-Tastic op zaterdag 17 en zondag 18 februari staat de gehele Foodboulevard op De Pier in Scheveningen in het teken van Gin-Tonic (G&T). De vijftien beste G&T-experts van verschillende - voornamelijk Nederlandse - Gin-merken zijn van de partij. Zij organiseren workshops en tastings waar bezoekers de lekkerste G&T's proeven, de nieuwste smaken ontdekken en zelf de perfecte Gin-Tonic leren bereiden. 

Live optredens

Op dit eerste G&T-festival van de regio zijn meer dan vijftien verschillende Gin-merken vertegenwoordigd: met V2C, Gin Mare, Fever Tree en Hermit Gin - een local hero die invloeden van de zee in zijn Gin verwerkt. De live optredens van artiesten (o.a. Jayne Bordeaux, Pat Smith & de band Nootmuskaat) en DJ's (o.a. het duo Inferno) op het Pier Podium, en de knusse hangouts op de Foodboulevard, maken het festivalgevoel helemaal compleet.  

Het exacte Gin-Tastic-programma komt een week voor het evenement op social media, prijzen variëren tussen de €3,50 en €6,50. Toegang is gratis.

Over De Pier

De Pier in Scheveningen is al ruim honderd jaar een plek van entertainment en (ont)spanning. De Pier is 365 dagen per jaar gratis toegankelijk en is met jaarlijks meer dan 2,5 miljoen bezoekers een van de grootste toeristische attracties van Nederland. De overdekte Foodboulevard biedt onderdak aan een diversiteit aan Food & Beverage ondernemers, retailconcepten en knusse hang-outs. Voor kinderen is er een Play & Bounce om te ontdekken. Het Pier Podium, halverwege de Foodboulevard, is elke weekenddag van 14-18 uur hét decor van een afwisselende programmering: iedere zaterdag neemt een DJ het Pier Podium over en iedere zondag treedt een live band op. Aan het einde van de Foodboulevard bevindt zich Het Zuidereiland, met de Pier Offices bestaande uit vergaderruimtes en flexwerkplekken.

Op Het Toreneiland zijn de toren met Bungy Jump Holland en de start van de 380 meter lange Zipline te vinden. Dit is ook het eiland waar de vijf spectaculaire en hoogwaardige Pier Suites zich bevinden. Het 36 gondels tellende Reuzenrad staat op Het Reuzenradeiland.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Interview Longread
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

“Marketing wil je als horecaondernemer het liefst binnenboord houden.” Monique van Gevelt is daar duidelijk in en ze heeft een punt. Want je kúnt het ook zelf als je de tools kent en beheerst. “Het is het gemakkelijkst om de reguliere social media-kanalen in te zetten”...

Achtergronden KHN
KHN pleit voor noodfonds horecazaken na gedwongen sluiting

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) luidt de noodklok voor horecabedrijven die op last van de burgemeester gesloten zijn nadat er een geweldsincident bij hun zaak heeft plaatsgevonden. KHN vindt dat deze ondernemers gecompenseerd moeten worden uit een noodfonds van de overheid als na politieonderzoek...

Economie Achtergronden
Onderzoek: horeca laat sterke winstontwikkeling zien

De horeca heeft ook in 2017 sterk geprofiteerd van de verbeterde koopkracht. De omzetgroei kwam uit op 8% en werd breed gedragen: het aandeel van horecaondernemers met een stabiele of hogere omzet steeg naar 71%. De winstontwikkeling was met 20% erg sterk (+18% in 2016) en ruim beter dan het mkb-gem...

Regelgeving
Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID

Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) ervaart zelf in de horeca hoe lastig het is om de leeftijd van jongeren in te schatten. De landelijke actie NIXzonderID is vandaag gestart door staatssecretaris Paul Blokhuis (V...

Regelgeving
KHN: overheid moet horeca tegemoet komen in tijd of geld bij verbod rookruimten

Op 6 april jl. kondigde staatssecretaris Blokhuis van VWS aan dat hij rookruimten in de horeca over 2 jaar wil verbieden. Uit een enquête die door bijna 2500 leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is ingevuld, blijkt dat een verbod grote impact heeft. Horecaondernemers zien bij een verbo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: