Eerste Gin-Tonic-festival van Zuid-Holland: Gin-Tastic

6 februari 2018 | Thijs Jacobs

Tijdens Gin-Tastic op zaterdag 17 en zondag 18 februari staat de gehele Foodboulevard op De Pier in Scheveningen in het teken van Gin-Tonic (G&T). De vijftien beste G&T-experts van verschillende - voornamelijk Nederlandse - Gin-merken zijn van de partij. Zij organiseren workshops en tastings waar bezoekers de lekkerste G&T's proeven, de nieuwste smaken ontdekken en zelf de perfecte Gin-Tonic leren bereiden. 

Live optredens

Op dit eerste G&T-festival van de regio zijn meer dan vijftien verschillende Gin-merken vertegenwoordigd: met V2C, Gin Mare, Fever Tree en Hermit Gin - een local hero die invloeden van de zee in zijn Gin verwerkt. De live optredens van artiesten (o.a. Jayne Bordeaux, Pat Smith & de band Nootmuskaat) en DJ's (o.a. het duo Inferno) op het Pier Podium, en de knusse hangouts op de Foodboulevard, maken het festivalgevoel helemaal compleet.  

Het exacte Gin-Tastic-programma komt een week voor het evenement op social media, prijzen variëren tussen de €3,50 en €6,50. Toegang is gratis.

Over De Pier

De Pier in Scheveningen is al ruim honderd jaar een plek van entertainment en (ont)spanning. De Pier is 365 dagen per jaar gratis toegankelijk en is met jaarlijks meer dan 2,5 miljoen bezoekers een van de grootste toeristische attracties van Nederland. De overdekte Foodboulevard biedt onderdak aan een diversiteit aan Food & Beverage ondernemers, retailconcepten en knusse hang-outs. Voor kinderen is er een Play & Bounce om te ontdekken. Het Pier Podium, halverwege de Foodboulevard, is elke weekenddag van 14-18 uur hét decor van een afwisselende programmering: iedere zaterdag neemt een DJ het Pier Podium over en iedere zondag treedt een live band op. Aan het einde van de Foodboulevard bevindt zich Het Zuidereiland, met de Pier Offices bestaande uit vergaderruimtes en flexwerkplekken.

Op Het Toreneiland zijn de toren met Bungy Jump Holland en de start van de 380 meter lange Zipline te vinden. Dit is ook het eiland waar de vijf spectaculaire en hoogwaardige Pier Suites zich bevinden. Het 36 gondels tellende Reuzenrad staat op Het Reuzenradeiland.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

De oplossingen voor lastige medewerkers

Met regelmaat krijg ik een vraag van een werkgever wat hij kan doen met een medewerker als er iets niet meer lekker loopt in de arbeidsrelatie. Dat kan van alles zijn: de werknemer gaat zijn eigen gang, trekt zich weinig van werkafspraken of collega’s aan, maakt fouten, meldt zich te pas en te...

Bier Longread
Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Voor veel gasten gaat er niets boven een vers getapt biertje. Hoewel pils nog altijd favoriet is, zijn seizoensbieren niet meer weg te denken. Maar waarom zou je daarin altijd het aanbod van de brouwerij volgen? Ook lokaal zijn er leuke biertjes te krijgen, waarmee je een onderscheidend aanbod neer ...

Awards Achtergronden
Directeur Horeca Stichting Nederland in de race voor succesvolste vrouwelijke ondernemer

Gabriëlla Café, directeur van Horeca Stichting Nederland (HSN), is doorgedrongen tot de finale van de Aithra-Award* 2018. Deze Award wordt toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat voor succesvol ondernemerschap. Als oprichter van het grootste horeca opleidingsinstituut van...

Awards
Het best getapte bier in Nijmegen komt van Giulio Severijnen

De best getapte biertjes van regio Nijmegen zijn vanaf dit moment te vinden in Café Biessels. Barman Giulio Severijnen won afgelopen maandag 15 oktober de regionale tapwedstrijd van Nijmegen in het NEC-Goffertstadion. Van de 72 deelnemers wist Giulio Severijnen met een score van 171 punten...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: