E�n jaar voor wijnbar Het Eigendom

5 november 2012 |

Een jaar geleden opende wijnbar Het Eigendom haar deuren in Rotterdam. In de tussentijd hebben 31.000 wijnliefhebbers de bar bezocht en is er 37.440 liter wijn uitgeschonken.

Veel evenementen
Om de verjaardag te vieren, pakte de wijnbar uit met een feestelijke avond afgelopen weekend. DJ Michael Man gaf een live optreden van Lift it Up! en Pop On Acid zorgde voor de afsluiting van de avond. Afgelopen jaar heeft de bar verschillende evenementen verzorgd en ook voor komend jaar staat er heel wat op de agenda.

135 verschillende wijnen
Sinds de opening in november 2011 is Het Eigendom een hotspot waar zakenmensen, collega’s, geliefden en vriendengroepen samenkomen onder het genot van een glas wijn en borrelhapjes, Petit diner of gezellige avond uit. De wijnkaart is uitgebreid; Met 135 verschillende soorten wijn op de kaart, waarvan 35 per glas zijn te bestellen, worden de smaakpapillen op scherp gezet. Daarnaast kan er zowel geluncht, geborreld als gedineerd worden en er zijn meer dan twintig verschillende kleine gerechten passend bij de wijn te bestellen.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: