Eén jaar voor wijnbar Het Eigendom

5 november 2012
Eén jaar voor wijnbar Het Eigendom

Een jaar geleden opende wijnbar Het Eigendom haar deuren in Rotterdam. In de tussentijd hebben 31.000 wijnliefhebbers de bar bezocht en is er 37.440 liter wijn uitgeschonken.

*Veel evenementen*
Om de verjaardag te vieren, pakte de wijnbar uit met een feestelijke avond afgelopen weekend. DJ Michael Man gaf een live optreden van Lift it Up! en Pop On Acid zorgde voor de afsluiting van de avond. Afgelopen jaar heeft de bar verschillende evenementen verzorgd en ook voor komend jaar staat er heel wat op de agenda.

*135 verschillende wijnen*
Sinds de opening in november 2011 is Het Eigendom een hotspot waar zakenmensen, collega’s, geliefden en vriendengroepen samenkomen onder het genot van een glas wijn en borrelhapjes, Petit diner of gezellige avond uit. De wijnkaart is uitgebreid; Met 135 verschillende soorten wijn op de kaart, waarvan 35 per glas zijn te bestellen, worden de smaakpapillen op scherp gezet. Daarnaast kan er zowel geluncht, geborreld als gedineerd worden en er zijn meer dan twintig verschillende kleine gerechten passend bij de wijn te bestellen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws