Doppio Espresso Den Haag deelt uit

13 januari 2016
Doppio Espresso Den Haag deelt uit

Ter ere van hun opening organiseert Doppio Espresso Den Haag vrijdag 15 januari een gratis cappuccinodag. Ondernemer Peter Koerten nodigt
iedereen uit om de heerlijke smaken van Doppio Espresso te komen ervaren. Met de gratis cappuccinodag wil Peter graag kennismaken met de buurt en de buurt kennis laten maken met hem en zijn team.

*Goed gevoel*
Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Graag doen ze iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Doppio is een centrale plek in de buurt. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Peter en zijn team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. “We willen graag kennismaken met onze buren. We zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en ontspanplek in een. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch ‘en natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op jouw gezicht toveren. We hopen iedereen snel te mogen verwelkomen.”

*Heerlijke koffie*
Een maand geleden is Peter begonnen met als doel een stijlvolle espressobar te exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Hij hoopt een vaste gastenkring op te bouwen en mensen elke dag te verblijden met heerlijke koffie.

Het team van Doppio Espresso Den Haag nodigt iedereen van harte uit vrijdag 15 januari kennis te komen maken met Doppio Espresso en met Peter en zijn team in het bijzonder, onder het genot van een gratis cappuccino aan de Frederik Hendriklaan 137 te Den Haag.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws