Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

31 december 2014
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

Het jaar 2014 is bijna voorbij! Een mooi moment om terug te blikken. Met trots presenteren we je dan ook de 10 best gelezen artikelen van 2014.
Beleef het jaar in een notendop en laat 2014 nog één keer de revue passeren.

*1. Biertje weggeven zou ik niet doen*
De columns van redacteur Thijs Jacobs zijn erg populair. Zoals deze column over het weggeven van een biertje. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/column/biertje-weggeven/ voor het volledige artikel.

*2. Asbak weer op tafel*
Ook in april werd de column van Thijs heel erg goed gelezen. Dit keer schreef hij over het rookverbod. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/nieuws/asbak-weer-op-tafel-15356/ voor het volledige artikel.

*3. Licentieplicht Videma onder vuur*
Het WK in juni was een topperiode voor de Nederlandse cafés. De Videma wilde echter boetes uitdelen voor cafés die de wedstrijden zonder licentie vertoonden. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/nieuws/licentieplicht-videma-onder-vuur-11962/ voor het volledige artikel.

*4. BTW in de horeca*
Het berekenen van BTW is een belangrijk item voor caféhouders. Een artikel uit 2013 blijft hierdoor ook in 2014 in de top 10 staan. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/nieuws/btw-in-de-horeca/ voor het volledige artikel.

*5. Roken ondanks rookverbod*
Het rookverbod blijft ook in 2014 de gemoederen bezighouden. Het roken van een waterpijp in een café mag namelijk nog wel, zo blijkt in maart. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/nieuws/roken-ondanks-rookverbod-13343/ voor het volledige artikel.

*6. Mixx neemt afscheid met Snoop Dogg*
In augustus sluit discotheek Mixx in Kerkrade. Niemand minder dan rapper Snoop Dogg zal de deuren sluiten. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/nieuws/mixx-neemt-afscheid-met-snoop-dogg-10933/ voor het volledige artikel.

*7. Chupitos shooter bar Utrecht opent deuren*
Na Amsterdam en Groningen krijgt ook de Domstad in juli een Chupitos Shooter Bar. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/nieuws/chupitos-shooter-bar-utrecht-opent-deuren-13199/ voor het volledige artikel.

*8. Belasting op onkostenvergoedingen*
In juli kondigden we een seminar aan waarbij twee deskundigen op het gebied van loonbelasting en arbeidsrecht ondernemers alle uitleg over dit onderwerp gaven. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/nieuws/80-belasting-op-onkostenvergoedingen-14850/ voor het volledige artikel.

*9. Bier met espresso bij talud9*
In Utrecht lanceerde Wouter Verwer van wijn- en koffiebar Talud9 in maart een eigen bier. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/nieuws/bier-met-espresso-voor-talud9-10420/ voor het volledige artikel.

*10. Britse pub met uitsterven bedreigd*
Ook in België hebben de kroegen het zwaar. Niet alleen het bruine café, maar ook de Britse pub wordt met uitsterven bedreigd, zo meldden we in december. Klik "hier":http://www.decafekrant.nl/nieuws/briste-pub-met-uitsterven-bedreigd-13523/ voor het volledige artikel.

Overig nieuws