Dit is de 'Most Passionate Bartender' van Nederland

13 september 2017 | Thijs Jacobs

De bedrijfsleider van Bobby's Bar op de Steenweg in Helmond, Joop Smeets, wint de 'Most Passionate Bartender'-wedstrijd van Licor 43. De hele zomer lang werden vele cocktailbars in de gaten gehouden. Zowel in levende lijven als op sociale media moesten bartenders zich bewijzen door het beste recept met Licor 43 te serveren. Bartender Joop won en mag nu Nederland vertegenwoordigen op het WK in Barcelona.

Mystery guest


The Most Passionate Bartender 2017 is aan het begin van de zomer in het leven geroepen door Licor 43. Door middel van een interview, een mystery guest en een cocktailrecept werd bepaald wie deze wedstrijd zou winnen. Een cameraploeg kwam langs om de geselecteerde bartenders het hemd van het lijf te vragen. De mystery guest wilde weten of de cocktails net zo lekker waren en de bartenders net zo gastvrij als zij beweerden tijdens de filmopnamen. Bobby's Bar eigen Joop deed het goed; hij zat met zijn recept ´The Goldfever43 met gekarameliseerde sinaasappel´ in de top 5!

Fiesta Final 43!


Tijdens de Fiesta Final 43 op 11 september in Mango´s Beach Bar in Zandvoort werden de winnaars bekend gemaakt. De kanshebbers en hun favoriete collega's waren uitgenodigd. De concurrentie was sterk. Bobby´s Bar moest het opnemen tegen maarliefst 53 cocktailbars uit het topsegment, maar ging toch met de winst naar huis. Eind oktober vindt het wereldkampioenschap plaats in Barcelona.


Best facebookpost


Eerder deze zomer won Bobby´s Bar al een actie van Licor 43. Namelijk die van beste facebookpost van de maand juni. Bobby´s Bar plaatste de meest uiteenlopende smaakcombinaties. Hier zat altijd Licor 43 of de nieuwe variant Licor 43 Orochata in verwerkt. Kijk voor de recepten of voor meer informatie op de facebookpagina van Bobby's Bar.

Bobby´s Bar is zeven dagen geopend en tevens locatie tijdens Ons Brabant Festival op zondag 1 oktober 2017. Hier verzorgt Bottle Distillery in samenwerking met Bobby´s Bar een workshop over jouw favoriete Gin&Tonics.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Bier Achtergronden
Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horecazaken

Affligem introduceert Affligem Patersvat in Nederland. Voor het eerst zal er een gelimiteerde editie beschikbaar zijn tot het einde van het jaar, exclusief voor ongeveer 1000 horecazaken in Nederland. Het eerste glas zal 14 september worden getapt in de Foodhallen in Amsterdam. Smaak ‘Af...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: