Deze bar heeft robots als personeel

26 juni 2017 | Thijs Jacobs

Robots nemen de wereld over en starten in Las Vegas. Tipsy Robot opent op 30 juni in The Miracle Mile Shops de eerste bar met robots als personeel. Betekent dit dat alle Psy-Fi verhalen waar zijn? Nee, de robots hebben nog geen emotie maar weten wel precies hoe ze cocktails naar ieders wens in elkaar moeten mixen. In Planet Hollywood Resort & Casino is Tipsy Robot een reis naar de toekomst.  

Een robot als ober

In het café hoef je geen cocktail te verwachten die proeft naar limonade met een druppel alcohol. De robots zijn namelijk zo geprogrameerd dat zij elke keer de perfecte cocktail serveren. Ook zijn het entertainers in kunstmatig hart en nieren, zij bootsen de acties van menselijke barkeepers precies na. Ze mixen, schenken, snijden fruit en garneren de perfecte cocktail naar eigen smaak, om de vraag ‘shaken not stirred?’ maar niet te vergeten!

De complete high-tech beleving

Via tablets op elke tafel in Tipsy Robot kan een gast een cocktail bestellen en customizen. Binnen anderhalve minuut staat er een heerlijke cocktail te wachten. Het high-tech interieur van het café nodigt ook uit tot een reis naar de toekomst. Zo kunnen gasten op de social media muur en in de photobooth direct hun beleving met de wereld delen. Naast Robots is er ook menselijk personeel, de ‘Galactic Ambassadors’’. Zij vullen de robots aan waar nodig. Het café is doordeweeks geopend van 10:00u tot 23:00u en in het weekend van 10:00u tot 00:00u. Tipsy Robots en hun nieuwste robot entertainers in Las Vegas zijn klaar voor actie!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: