Deliveroo breidt uit naar Hoofddorp

15 april 2020 | Redactie

Vanaf vandaag is Deliveroo ook in Hoofddorp beschikbaar. Wie vanaf nu een maaltijd van zijn favoriete restaurant in Hoofddorp wil laten bezorgen, kan daarvoor bij Deliveroo terecht. Vanwege de huidige situatie, en op verzoek van restaurants, heeft het bedrijf besloten deze uitbreiding niet uit te stellen om zo de restaurants te ondersteunen bij het genereren van hun inkomsten.

Als gevolg van het coronavirus en de overheidsmaatregelen zijn restaurants gedwongen gesloten en blijft iedereen zo veel mogelijk thuis. Hierdoor maken restaurants in heel Nederland gebruik van maaltijdplatformen om hun bedrijf in stand te houden en hun klanten te blijven bedienen. Met behulp van de Deliveroo-app kan iedereen thuis veilig blijven genieten van uiteenlopende gerechten. Er zijn al meer dan tien lokale restaurants in Hoofddorp bij het platform aangemeld. Zij zetten eigen bezorgers in, waardoor er meer bezorgmogelijkheden zijn voor de inwoners van Hoofddorp.

Benjamin Lauritz, General Manager KFC Northern Europe: ‘Bezorging is een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie. We zien we dat door corona de vraag naar bezorging toeneemt. We zijn daarom erg blij dat wij samen met Deliveroo ons bezorggebied kunnen uitbreiden naar Hoofddorp en mensen op een makkelijke, snelle en contactloze wijze kunnen laten genieten van een KFC-maaltijd.’

Uitbreiding Deliveroo

Hoofddorp is dit jaar de vierde stad waar Deliveroo wordt geïntroduceerd. Vorige maand breidde het bezorgplatform uit naar Maastricht, Apeldoorn en Enschede. Met de toevoeging van Hoofddorp is het bedrijf inmiddels in 19 steden actief, waaronder Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Dit komt voort uit de wens van consumenten om hun tijd efficiënt tijd te besteden en/of te genieten van een heerlijke maaltijd in hun thuisomgeving.

Stijn Verstijnen, General Manager van Deliveroo Nederland zegt: ‘De uitbreiding naar Hoofddorp is een belangrijke mijlpaal voor Deliveroo – wij helpen de lokale restaurants om hun heerlijke gerechten op een veilige manier bij hun klanten thuis te blijven aanbieden in deze moeilijke tijd. We kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe restaurantpartners om hun business en klantenbestand verder uit te breiden.’

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
11 jaar geleden in De CaféKrant: Jazzcafé Wakker in Eemnes

De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een interview of achtergrondverhaal uit de rijke historie van De CaféKrant. Dit keer reizen we terug naar 2010. We bezochten Jazzcafé Wakker ...

Interview Corona
Fieldlab Cafés: ''We kunnen weer doen waar we goed in zijn''

Stefan Elvers (links op de foto) is een van de gelukkige caféondernemers die deel mogen nemen aan Fieldlab Cafés in Utrecht. "Nou ja, het is helaas maar voor vier dagen, dus van korte duur." De eigenaar van Ubica is wel blij om weer wat te kunnen doen: "Het is gewoon pra ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Interview Longread
Deze café-eigenaar verkoopt nu tapasboxen, bierpakketten en chocolade

Roy Spekhorst is eigenaar van Pelle’s in Deurningen, een dorp dat ligt onder de rook van Hengelo. Spekhorst houdt de moed erin tijdens deze coronacrisis en heeft allerlei initiatieven ontplooid om de boel draaiende te houden: “E-commerce wordt voor ons nu steeds belangrijker; wie had dat ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: