De sing-a-long shower

29 april 2015
De sing-a-long shower

Zoek je iets nieuws en unieks voor je festival of event? Stop je zoektocht dan maar, want hier de nieuwste must-have, de Sing-a-Long Shower! Zingen
onder de douche, iedereen doet het. Karaoke, iedereen kent het. Combineer deze twee en je krijgt een uniek concept; de Sing-a-Long Shower. Een compleet ingerichte bus waarin bezoekers van een festival of event mee kunnen zingen met de meest favoriete nummers.

*Doucekopmicrofoons*
Zes douchekopmicrofoons, twee tafeltjes met elk een drukknop waarmee de effectmachines (schuim- en bellenblaasmachine) zelf bediend kunnen worden, een professionele geluidsinstallatie, een groot LCD-scherm in Full HD kwaliteit, de computergestuurde lichtshow en rookmachine maken deze ongekende belevenis compleet. De capaciteit binnen in de bus is maximaal 25 personen.

*Te huur*
De Sing-a-Long Shower wordt verhuurd inclusief een host voor het bedienen van de apparatuur. Er kan gekozen worden uit een compleet aanbod van meer dan 1.000 liedjes, variërend van toen tot nu. Bekijk nu exclusief de video op VIMEO en volg al het nieuws op Facebook en ervaar de Sing-a-Long Shower zelf.

Wil je meer informatie? Kijk op "www.sing-a-longshower.com.":http://www.sing-a-longshower.com

Overig nieuws