De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

23 september 2020 | redactie

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en kletsen. Bij @droog begrijpen ze dat maar al te goed, vanaf nu geniet je daar van de ultieme high tea op een bijzondere plek. 

Bijzondere plek

@droog heeft er een waar uitje van gemaakt: stijlvol highteaën in hartje Amsterdam. Het label Droog is van oorsprong een gerenommeerd designlabel. De inspirerende ruimte strekt zich van de Staalstraat tot aan de Groenburgwal en bestaat uit onder andere een galerie, shop, hotel, café/restaurant en zelfs een ‘Fairy Tale Garden’.

High tea

Bij @droog schuif je aan voor een high tea van de beste kwaliteit. Geniet van huisgemaakte hartig- en zoetigheden, elke dag vers bereid. Kleurrijke taartjes, warme scones, verse sandwiches én natuurlijk een goedgevulde pot thee. Neem je beste vriendin, familie of collega’s mee naar de instagrammable ruimte en wandel na afloop de calorieën eraf in de Fairy Tale Garden. Of laat je inspireren door Dutch Design in de galerie.

Over @droog

@droog is een design label gevestigd in hartje Amsterdam. De ruimte strekt zich van de Staalstraat tot aan de Groenburgwal en bestaat uit onder andere een galerie, shop, hotel, café/restaurant en zelfs een ‘Fairy Tale Garden’. @droog is in 1993 door Renny Ramakers opgericht om Dutch Design nationaal en internationaal op de kaart te zetten. Dutch Design verwijst naar de ontwerpesthetiek die eigen is aan Nederlandse designers: minimalistisch, experimenteel, innovatief, onconventioneel en met een gevoel voor humor. Kortom, droog. Bekende ontwerpers die met @droog hebben samengewerkt zijn onder andere Hella Jongerius en Marcel Wanders. Inmiddels heeft @droog zich ook op culinair vlak bewezen. Regelmatig host het restaurant pop-up diners en het eigen menu is altijd heerlijk, vers en no nonsense.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
''Het terras openen heeft eigenlijk geen zin voor ons''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Ronald Bakker (Bagels & Beans)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: