De nieuwste CaféKrant met HORECA100!

5 december 2012
De nieuwste CaféKrant met HORECA100!

"Sociale media maken je zichtbaar", dat zegt Robbert Roggeband van Café De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee in het exclusieve interview met De CaféKrant die komende week verschijnt.

Maar de horecaman zegt nog meer in het interview. Lees het artikel in de decembereditie die binnenkort bij u verschijnt.

*Panel praat over de borrel*
Binnenkort valt De CaféKrant weer bij ieder café en eetcafé in Nederland binnen en hij zit weer boordevol nieuws! Wat dacht u van het artikel over de borrelkaart: hoe kunt u hier als caféondernemer geld mee verdienen? Ook het panel, bestaande uit café-eigenaren, geeft hier hun mening over. Pittig en interessant!

*HORECA 100*
Gin en rum zijn bezig aan een opmars. De redactie was er als de kippen bij, u ook? Lees er alles over in de marktverkenning en doe er uw voordeel mee. En uiteraard sluiten we deze editie af met de HORECA 100: de opvallendste horecaberichten van het afgelopen jaar voor u geselecteerd! Kortom: de decembereditie van De CaféKrant staat weer boordevol cafénieuws, tips, (regio)nieuws en interessante artikelen.

*De CaféKrant online*
Alle edities van "De CaféKrant":http://www.decafekrant.nl/bladen.html staan online. U kunt deze gratis downloaden en de artikelen rustig nalezen. Ook de nieuwste editie verschijnt binnenkort online.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws