Culinaire beleving bij sfeervol café Bij de Bruin

4 oktober 2017 | Thijs Jacobs
Culinaire beleving bij sfeervol café Bij de Bruin

Op de bruisende Oude Binnenweg in het centrum van Rotterdam bevindt zich de kleine gastrobar ‘Bij de Bruin’. Verscholen tussen de grote gevestigde cafés in deze authentieke straat heeft het restaurant haar deuren geopend.

Met de gezellige en warme sfeer van een café genieten gasten hier van de meest smaakvolle gerechten, die door chef-kok Jurriaan de Boer en sous-chef Jimmy Spanjersberg tot een hoger niveau worden getild. Eigenaren Patrick de Bruin en Miquel Mohamedjar vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Bij de Bruin: ‘‘We streven een ongedwongen en relaxte sfeer na waar iedereen terecht kan: van de student tot de fijnproever, iedereen is welkom.’’  

Tafelen op hoog niveau in warme sferen

Bij de Bruin is begin 2017 geopend met de gedachte om de uitstraling van een warm café te behouden en dit te combineren met culinaire gerechten. Bij de Bruin is een fijne plek om smaakvol op niveau te tafelen, maar naast luxe diners kunnen gasten hier ook terecht voor een ‘makkelijke’ lunch, een goede kop koffie of een gezellige borrel. Zo is er in deze toegankelijke gastrobar voor elk wat wils. Leuk detail: door gebrek aan ruimte in keuken worden (bijna) alle ingrediënten dagvers geleverd! Hierdoor zijn de gasten altijd verzekerd van een authentieke en pure smaakbeleving. 

Bij de Bruin

De Oude Binnenweg is een levendige straat met veel kroegjes en cafés. Van buiten ziet de zaak Bij de Bruin er uit als een echt café, met een sfeervol terras waar het goed toeven is. Eenmaal binnen waan je je in een knusse gastrobar, waar oude elementen zoals de bar en de lambriseringen gecombineerd zijn met moderne stoelen, mooie vazen en bijzondere kunst. Doordat het een kleine zaak is hebben de gastheren alle aandacht voor de gasten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN in actie! #BlackMonday: final sale horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) lanceert de landelijke campagne #BlackMonday, die op maandag 7 december van start gaat. Onder de noemer #BlackMonday worden horecaondernemers opgeroepen deel te nemen aan de landelijke actie. Met de campagne wil KHN duidelijk maken dat als de overheid niet per omga ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Interview Digitaal Ondernemen
Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web

Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influencers’ heen. Die influencers vind je op Youtube, op hun eigen blogs, Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok. Wie een influencer inzet, meestal te ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Economie Corona
Horeca na kunst en cultuur meest pessimistisch over economische vooruitzichten

De vooruitzichten van het Nederlandse bedrijfsleven over de eigen verkopen op de korte termijn zijn sinds de zomer sterk verslechterd. De economie zal naar verwachting tijdelijk weer een stap terug moet doen. Vooral de commerciële dienstverlening heeft pessimistischere verwachtingen voor de kom ...

Corona
Horeca Alliantie demonstreert 7 december op Malieveld

Géén enkel horecabedrijf mag nog kopje onder gaan door gebrek aan coronasteun van de overheid. De steunmaatregelen mogen niet verder worden afgebouwd, maar moeten gemaximaliseerd worden! Juist nú, nu de horeca alle reserves heeft opgebruikt en niet langer overleven kan. Dit is d ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: