Culinaire beleving bij sfeervol café Bij de Bruin

4 oktober 2017 | Thijs Jacobs

Op de bruisende Oude Binnenweg in het centrum van Rotterdam bevindt zich de kleine gastrobar ‘Bij de Bruin’. Verscholen tussen de grote gevestigde cafés in deze authentieke straat heeft het restaurant haar deuren geopend.

Met de gezellige en warme sfeer van een café genieten gasten hier van de meest smaakvolle gerechten, die door chef-kok Jurriaan de Boer en sous-chef Jimmy Spanjersberg tot een hoger niveau worden getild. Eigenaren Patrick de Bruin en Miquel Mohamedjar vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Bij de Bruin: ‘‘We streven een ongedwongen en relaxte sfeer na waar iedereen terecht kan: van de student tot de fijnproever, iedereen is welkom.’’  

Tafelen op hoog niveau in warme sferen

Bij de Bruin is begin 2017 geopend met de gedachte om de uitstraling van een warm café te behouden en dit te combineren met culinaire gerechten. Bij de Bruin is een fijne plek om smaakvol op niveau te tafelen, maar naast luxe diners kunnen gasten hier ook terecht voor een ‘makkelijke’ lunch, een goede kop koffie of een gezellige borrel. Zo is er in deze toegankelijke gastrobar voor elk wat wils. Leuk detail: door gebrek aan ruimte in keuken worden (bijna) alle ingrediënten dagvers geleverd! Hierdoor zijn de gasten altijd verzekerd van een authentieke en pure smaakbeleving. 

Bij de Bruin

De Oude Binnenweg is een levendige straat met veel kroegjes en cafés. Van buiten ziet de zaak Bij de Bruin er uit als een echt café, met een sfeervol terras waar het goed toeven is. Eenmaal binnen waan je je in een knusse gastrobar, waar oude elementen zoals de bar en de lambriseringen gecombineerd zijn met moderne stoelen, mooie vazen en bijzondere kunst. Doordat het een kleine zaak is hebben de gastheren alle aandacht voor de gasten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Café
Nedstede koopt vastgoed en exploitatie café De Vergulde Gaper in de Jordaan

Nedstede heeft het vastgoed en de exploitatie van café De Vergulde Gaper gekocht. Het beroemde café ligt middenin de Jordaan, aan de Prinsenstraat 30, op de hoek van de Prinsengracht. De Vergulde Gaper is geliefd onder zowel Amsterdamse locals als toeristen, niet alleen vanwege zijn...

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: