Culinaire beleving bij sfeervol café Bij de Bruin

4 oktober 2017 | Thijs Jacobs

Op de bruisende Oude Binnenweg in het centrum van Rotterdam bevindt zich de kleine gastrobar ‘Bij de Bruin’. Verscholen tussen de grote gevestigde cafés in deze authentieke straat heeft het restaurant haar deuren geopend.

Met de gezellige en warme sfeer van een café genieten gasten hier van de meest smaakvolle gerechten, die door chef-kok Jurriaan de Boer en sous-chef Jimmy Spanjersberg tot een hoger niveau worden getild. Eigenaren Patrick de Bruin en Miquel Mohamedjar vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Bij de Bruin: ‘‘We streven een ongedwongen en relaxte sfeer na waar iedereen terecht kan: van de student tot de fijnproever, iedereen is welkom.’’  

Tafelen op hoog niveau in warme sferen

Bij de Bruin is begin 2017 geopend met de gedachte om de uitstraling van een warm café te behouden en dit te combineren met culinaire gerechten. Bij de Bruin is een fijne plek om smaakvol op niveau te tafelen, maar naast luxe diners kunnen gasten hier ook terecht voor een ‘makkelijke’ lunch, een goede kop koffie of een gezellige borrel. Zo is er in deze toegankelijke gastrobar voor elk wat wils. Leuk detail: door gebrek aan ruimte in keuken worden (bijna) alle ingrediënten dagvers geleverd! Hierdoor zijn de gasten altijd verzekerd van een authentieke en pure smaakbeleving. 

Bij de Bruin

De Oude Binnenweg is een levendige straat met veel kroegjes en cafés. Van buiten ziet de zaak Bij de Bruin er uit als een echt café, met een sfeervol terras waar het goed toeven is. Eenmaal binnen waan je je in een knusse gastrobar, waar oude elementen zoals de bar en de lambriseringen gecombineerd zijn met moderne stoelen, mooie vazen en bijzondere kunst. Doordat het een kleine zaak is hebben de gastheren alle aandacht voor de gasten.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Blurring 2.0: goed geregeld?

Consumenten winkelen steeds vaker online en zijn minder vaak in winkelstraten te vinden. Tijdens een dagje uit is het winkelend publiek op zoek naar een 'totaalbeleving' en wordt de keuze voor een horecagelegenheid in toenemende mate bepaald door de sfeer, de beleving en het aanbod. Als hore...

Economie Wijn
2018 uitzonderlijk wijnjaar

Wijnmakers hadden niets te klagen in 2018, het was een prachtjaar. De wijnprijs zal hierdoor omlaag gaan in Spanje en Italië, zo lezen we op NU.nl. Maar geldt dit ook voor Nederlandse wijn? De zomer van 2018 was de warmste zomer sinds minimaal 1706, dit kwam goed uit voor wijnbouwers, temper...

Bier Personalia Brouwerijen
Peer Swinkels directievoorzitter Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers kondigt vandaag het vertrek aan van Jan-Renier Swinkels, die na ruim twaalf jaar het directievoorzitterschap overdraagt aan zijn neef, Peer Swinkels. Jan-Renier geeft de familiebrouwerij hiermee ruimte voor doorstroming en vernieuwing. Onder zijn leiding is invulling gegev...

Personeel Video
Horecazaak maakt soap om personeel te vinden

Goed personeel vinden is binnen de horeca een levensgroot probleem. Restaurant De Drie Koningen in Groede maakte daarom een heuse 'soap'. Het filmpje is op Facebook inmiddels goed bekeken en er is de nodige media-aandacht. Misschien ook voor jouw zaak een leuk idee? ...

Achtergronden Tech
E-mailmarketing: gouden marketinginstrument voor de horeca

Geslaagde e-mailmarketingcampagnes vragen om kennis over het samenstellen van goed verzorgde e-mails, het proces eromheen en de mogelijkheden. Hoe je als horecaprofessional hierin succesrijk kunt zijn, leer je in de training die HM Academy aanbiedt op 11 maart aanstaande (in Bunnik, centraal gelegen...

Economie Bier Brouwerijen
Alcoholvrije bier boost Heineken-verkopen

In 2018 heeft met name het eigen merk van bierbrouwer Heineken het goed gedaan. De groei van bijna 8 procent betekent volgens topman Jean-François van Boxmeer de beste prestatie van het merk Heineken in het afgelopen decennium. De inmiddels in 38 landen beschikbare 0.0-variant heeft hierbij f...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: