Cocktailbar Dvars viert succes

18 november 2013
Cocktailbar Dvars viert succes

Cocktailbar Dvars in Amsterdam bestaat deze maand één jaar. Op 22 november wordt tijdens de one year anniversary-borrel het succes van het afgelopen jaar gevierd. Vanaf 16.00 uur zijn
de deuren geopend. Andrew Nicholls, eigenaar is ‘proud as punch’. Het gaat volgens Nicholls om de details. Zo hebben ze bij Dvars alleen producten waar ze zelf achter staan en is het aanbod zeer gevarieerd. Eerlijke producten die je graag aangeboden krijgt als gast.

*Zeshonderd soorten munt*
De in Zuid-Afrika opgegroeide Andrew is zelf ook van de details. Wanneer hij iets nieuws ontdekt, leert hij hier tot in de puntjes alles over. Hij kan uren praten over cocktails. Van de zeshonderd soorten munt die er bestaan, kiest hij de allerbeste voor zijn Mojito’s. “I’m as geeky as they come”, vertelt hij. Zijn kennis deelt hij graag, daarom krijgt het hele bedrijf wekelijks een uitgebreide kennisupdate van alle producten. “You don’t want to drink a cocktail and come back the next time to find out it tastes different because someone else made it.”

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws