Cocktail- en wijnkennis bij Spark

9 april 2013
Cocktail- en wijnkennis bij Spark

Spark The Hague is nog niet geopend, maar heeft toch al twee bartenders met expertise binnengehaald. Cocktail shaker Michael-John Straatman en wijnkenner David van Panhuys gaan
het team versterken. Op 17 april wordt de bar, aan de Mauritskade in Den Haag, feestelijk geopend.

*Cocktails*
Live Music, wijnen, cocktails, champagne en bieren aangevuld met Aziatisch fingerfood. Zo gaat Spark eruit zien. De cocktails in de bar zal Michael-John Straatman verzorgen. Sinds zijn achttiende is hij op professioneel niveau actief als cocktail shaker. Hij werkte voor zowel nachtclubs als voor vijfsterren hotels. “Den Haag is upcoming als het gaat om bartenden. Voor mij is het een logische keuze om bij Spark deze fantastische stad op dit gebied naar het hoogste niveau te tillen”, aldus Straatman.

*Wijnen*
“Ik vind het belangrijk dat bij Spark een groot aanbod van wijnen per glas in verschillende prijsklassen geschonken wordt, zodat er voor elke gelegenheid een passende wijn is. Daarnaast streef ik iedere dag naar een goede balans als het gaat om gastvrijheid. Elke gast is anders en heeft zijn eigen wensen en gebruiken”, aldus David van Panhuys. De afgelopen jaren heeft hij de kennis van een goede combinatie van wijn en spijs ontwikkeld. Voorheen was hij werkzaam in diverse horecagelegenheden in Den Haag, waaronder The Harbour Club in Scheveningen.

~Maud Vissers~

Overig nieuws