Café kopen of verkopen?

22 augustus 2013
Café kopen of verkopen?

Het zijn roerige tijden in de horeca. Er staan steeds meer cafés te koop en ze worden niet snel meer verkocht. Om uw zaak sneller te verkopen plaatst u nu tijdelijk gratis uw café op "Horecavastgoed.nl.":http://www.horecavastgoed.nl Ook voor
horecamakelaars en starters die een zaak willen beginnen wordt dit dé aanbod- en verkoopsite voor vastgoed in de horeca.

*De Markt*
Voor degenen die een horecapand willen kopen of huren zijn het goede tijden. Verkopers laten de prijs zakken naar gelang het object langer te koop staat. Een vergelijking met de woningmarkt voor particulieren is al snel gemaakt. Daarom is het belangrijk dat uw zaak zo mooi en effectief mogelijk wordt gepresenteerd. Hier komt Horecavastgoed.nl in beeld. U kunt uw zaak professioneel aanbieden aan een groot publiek.

*Nu gratis proberen*
Tot 15 september kunt u maximaal 15 objecten gratis plaatsen. Deze blijven dan gedurende twee maanden gratis online staan. Bovendien wordt "Horecavastgoed.nl":http://www.horecavastgoed.nl onder horecaondernemers gepromoot door Uitgeverij PS: bv. Hoe? Advertenties in De CaféKrant, Hospitality Management, De RestaurantKrant, Lunchroom en Bed & Breakfast. Banners op alle websites van Uitgeverij PS: en aandacht in de nieuwsbrieven. Zodoende weten dadelijk alle café-eigenaren, restaurateurs, hoteliers, lunchroomhouders en b&b-eigenaren Horecavastgoed.nl te vinden. Kunt u zich voorstellen wat dat doet voor de aangeboden horecapanden?

*Waarom Horecavastgoed.nl?*
Om zowel voor de verkoper als de koper een helder overzicht te geven, is Horecavastgoed.nl in het leven geroepen. We kregen vaak het verzoek om horecaobjecten op onze websites aan te bieden. Nu hebben wij daarvoor een speciale website ontwikkeld. Een specifieke website voor horecavastgoed die zo overzichtelijk en praktisch is, bestond nog niet. Profiteer van de actie en plaats uw objecten (maximaal 15) tot 15 september gratis! Zowel horecaondernemers als horecamakelaars kunnen hiervan gebruik maken.

Overig nieuws