Brouwerij Homeland lanceert Love Boat met inclusief randje

Auteur: Redactie
Brouwerij Homeland lanceert Love Boat met inclusief randje

Stap deze zomer aan boord van de LOVE BOAT en steun @dontgowewillfundthem! Naast de range aan vaste bieren brouwt Brouwerij Homeland elk jaar iets specials. Deze zomer lanceert het bedrijf met trots LOVE BOAT, een zijdezachte tropische New England IPA met een inclusief randje. Ze slaan namelijk als brouwerij de handen ineen met 'Don’t Go We Will Fund Them' om hun bijdrage te leveren aan de queer community. 

Laat je smaakpapillen dansen op een exotische zee van fruitige extase. Een juicy hazy NEIPA zonder gerst, doordrenkt met de tropische hoppen Galaxy, Nectaron en Cryo Pop. Per zes te bestellen in de webshop of natuurlijk ook te koop in de winkel van Homeland in de brouwerij!

Don’t Go We Will Fund Them

Een percentage van de bieromzet gaat naar het goede doel 'Don’t Go We Will Fund Them' en daarnaast organiseren ze samen met @tillatec een fundraise avond, daarover volgt meer informatie. Iedereen kan ook een bijdrage doen via Donorbox, waarvoor je de QR-code op het blik moet scannen. 'Don't Go We Will Fund' is fondsenwerving op abonnementsbasis om transpersonen in Nederland te steunen met operatiekosten. Deze kosten worden namelijk zelden vergoed, aldus de brouwerij. 

Fotograaf: Vivian Secrève

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws