Brothers Horeca Groep lijft De Beesde in

20 februari 2013
Brothers Horeca Groep lijft De Beesde in

De Brothers Horeca Groep (BHG) uit Bunnik, onder meer bekend van de gelijknamige discotheek langs de A12, lijft een nieuwe locatie in. Het gaat om Hofstede De Beesde, ook gelegen in het dorp bij Utrecht.

*Bekende plek*
Het is geen onbekende zaak voor BHG. De oprichters van de horecagroep, Rob en Marco Peek, waren in het verleden al betrokken bij De Beesde. Toen werd het bedrijf uitgebaat door onder andere de ouders van de broers.
De locatie heeft vijf zalen en biedt plaats aan in totaal 1.200 gasten. De Beesde is bedoeld voor het houden van congressen, personeelsfeesten bruiloften en jubilea

*Verbouwing*
Op korte termijn wordt de locatie gerenoveerd en krijgt een frisse en moderne uitstraling. In april gaan de deuren weer open. Na de zomer zal ook het achterliggende Kasteel Cammingha, direct gelegen aan rivier de Kromme Rijn, gereed zijn voor evenementen.

Naast discotheek Brothers heeft BHG zes restaurants in de portefeuille en nog een studio voor evenementen en bijeenkomsten (Studio A12). Op de website van de groep staat te lezen dat men op zoek is naar nog meer locaties.

~Frank Lindner~

Overig nieuws