Bronckhorster Brewing Company begint proeflokaal en hotel

Auteur: Redactie
Ondernemen 25 augustus 2022
Bronckhorster Brewing Company begint proeflokaal en hotel

Bronckhorster Brewing Company laat op hun Instagrampagina weten Café Hotel Zaal Heezen over te nemen. In de loop van 2023 beginnen ze er een proeflokaal met hotel.

Het café en hotel is nu van Ada en Gerrit Heezen. Zij stoppen er na veertig jaar mee, vanaf 1 januari. Op Instagram laat de brouwerij het volgende weten: “Het hoge woord is eruit… Bronckhorster Brewing Company gaat de nieuwe uitbater worden en we zijn voornemens om in de loop van 2023 een proeflokaal met hotel te openen, waar we onze visie en beleving van onze brouwerij op het gebied van eten, drinken en overnachten door onze toekomstige gasten kunnen laten ervaren!” Het openen van een proeflokaal, en dan ook nog met een hotel, is een nieuwe stap die zij voor ogen hadden. Gerrit en Ada Heezen hebben de nieuwe stap positief ontvangen en omarmd.

Op de korte termijn geeft de brouwerij meer informatie over hun plannen en ideeën. Het wordt in ieder geval heerlijk eten, drinken en overnachten op een locatie die zijn regio, passie en ambacht omarmt.

Overig nieuws