Blikvangers: prijswinnende cocktailbars

28 juli 2015 |
Blikvangers: prijswinnende cocktailbars<

De Tales of the Cocktails Spirited Awards 2015 zijn vorige week uitgereikt aan de beste cocktailbars van de wereld. De bars zijn plaatjes om te
zien, en dus een goede inspiratiebron!

1. Dandelyan, Londen



Dandelyan is een cocktailbar in het Mondrian Hotel en heeft de Best New International Cocktail Bar award gewonnen. Daarnaast blijkt de bar ook de beste bartender te hebben, want hoofdbarman Ryan Chetiyawardana sleepte de International Bartender of the Year award binnen.

2. The Black Pearl & The Attic, Melbourne



The Black Pearl & The Attic is naast cocktailbar ook een lounge en heeft de award voor Best International High Volume Cocktail Bar gewonnen.

3. Artesian, Londen



Artesian is een cocktailbar in The Langham Hotel in hartje Londen. De bar heeft de award voor Best International Cocktail Bar in de wacht gesleept en is daarnaast al drie keer op rij door drankentijdschrift Drinks Industrial tot beste bar van de wereld uitgeroepen.

4. Blind Pig, Londen



Deze schemerige bar in Soho, Londen werd tot Best International Restaurant Bar uitgeroepen.

5. Dead Rabbit, New York



De Ierse eigenaars Sean Muldoon en Jack McGarry hebben opnieuw een beloning gekregen voor hun eerder bekroonde bar in New York. Ze bemachtigden twee awards: World’s Best Cocktail Menu en World’s Best Bar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Café organiseert 'heliumkaraoke', zodat iedereen Gerard Joling kan imiteren

Het Noordhollands Dagblad komt met een wel heel speciaal nieuwsitem: in eetcafé Van Dam in Sint Maartensvlotbrug gaan ze zaterdag van start met heliumkaraoke. Er is niet meer voor nodig dan een beeldscherm, een flinke teug helium, een geluidsinstallatie en sloten bier. Want iedereen moet natu...

trends Bier
Onderzoek: Dit zijn de huidige biertrends

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Interview Longread
Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Strandpaviljoen De Staat viert deze zomer haar tienjarig bestaan. Jeroen Kuiper is de trotse eigenaar van deze ultieme ‘strandhotspot’ op Scheveningen, die vooral door locals wordt bezocht. Toeristen bezoeken de boulevard, wie de drukte wil vermijden en wil genieten van één...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Restaurants proppen zich vol

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in bijna alle andere drukke toeristensteden zijn ze niet te missen: proppers. Medewerkers van de horecagelegenheid benaderen voorbijgangers en proberen hen te verleiden om hun zaak binnen te gaan. Een gratis drankje of een 3-gangen deal, de proppers halen alles uit...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: