Best of Dutch Spirits staat online

6 maart 2013
Best of Dutch Spirits staat online

De website "best of Dutch Spirits":http://www.bestofdutchspirits.com/ moet de oer-Hollandse gedistilleerde dranken promoten op de internationale markt. Hiervoor werkt de website samen met de Nederlandse distilleerderijen.

*Imago verbeteren*
In het buitenland is het imago van Nederlands gedistilleerd groeiend, de kwaliteit wordt herkend en steeds meer gewaardeerd door een groeiende groep consumenten en professionals. Om de merken te verenigen en te promoten in de internationale markt, werkt de website Best of Dutch Spirits samen met de Nederlandse distilleerderijen.

*Nederlandse whisky*
"Kleine, ambachtelijke producenten zijn in opkomst", aldus Jan Beek van drankenimporteur Van Wees in Amersfoort. "Kleine distilleerderijen zijn vaak interessanter dan de grote namen, ze zijn eigenzinniger en ontwikkelen nieuwe smaakstijlen in prachtige luxe verpakkingen. Distilleerderij Zuidam wint tegenwoordig internationale prijzen met zijn Dutch Single Malt Whisky onder de naam Millstone, en Us Heit Distillery in Bolsward met hun Frysk Hynder heeft ook al jaren bewezen dat Nederlandse whisky wel degelijk mogelijk is."

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws