BBB reserveert datum voor 2014

10 oktober 2013 |
BBB reserveert datum voor 2014

De 59e horecavakbeurs BBB en de 1e gastronomievakbeurs Folie Culinaire zijn in drie dagen tijd bezocht door 12.037 professionals uit Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De keuze voor het
najaar in combinatie met het vernieuwde concept is goed aangeslagen, volgens de organisatie. De jubileumeditie van de BBB vindt weer in het najaar plaats, van 6 t/m 8 oktober 2014. Dan viert de oudste Horecavakbeurs van Nederland en zelfs de Benelux, haar 60e jubileum.

Verfijnen van concept
Erik Stroink, productmanager: “Dat we nu al mogen gaan kijken naar het verfijnen van het concept en het verbeteren van details is voor een beursmanager een droom. Er staat een stevig fundament voor een geweldige jubileum BBB waar de hele regio van zal profiteren. De Folie Culinaire heeft een prachtige start mogen maken en we kregen goede reacties van de exposanten, de sterrenkoks en de vakbezoekers. De tweede editie zal verder ingaan op de meest succesvolle aspecten zoals de kookdemonstraties in combinatie met het kwalitatief hoogstaande aanbod op de beursvloer."

Spannende veranderingen
Erik Panis, hoofd exhibitions van het MECC, is ook blij met het resultaat van beide vakbeurzen: “Het waren spannende veranderingen die we met zijn allen zijn aangegaan. Heilig geloof in de beursconcepten, hard werken, ijzersterke samenwerkingsverbanden en heel veel goodwill hebben mogen leiden tot deze geweldige uitkomst. Maastricht en het MECC kunnen gewoonweg niet zonder een BBB, zeker niet nu deze is verrijkt met een Folie Culinaire. De prettige samenwerking met Chateau Maestricht, de VVV, Maastricht Culinair, Les Tables en de Brandslang heeft geleid tot een fantastisch avondprogramma waar bezoekers en deelnemers zeer over te spreken waren.”

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
11 jaar geleden in De CaféKrant: Wijnbar Viqh, Haarlem

De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een interview of achtergrondverhaal uit de rijke historie van De CaféKrant. Dit keer reizen we terug naar 2010. We bezochten wijnbar Viqh in Haarle ...

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
''Het terras openen heeft eigenlijk geen zin voor ons''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: