BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

30 september 2014
BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Van 6 t/m 8 oktober viert de "Bourgondische Horecavakbeurs BBB":http://www.bbbmaastricht.nl/ haar 60-jarig bestaan. De BBB, die in 1954 haar eerste editie beleefde, heeft in 2013 een
grote revival ondergaan. De nieuwe uitgangspunten zijn kwaliteit, diversiteit en sfeer.

*Verder uitbouwen*
De focus van de editie in 2014 ligt naast het verder verdiepen en uitbouwen van het aangescherpte concept ook op het uitdragen van het 60-jarig bestaan. Op elke vierkante meter zal het diamanten jubileum van de BBB voelbaar zijn.

*Werelden*
In 2014 staan de BBB-themawerelden Food, Non Food, Drinks & Entertainment bol van speciale vakevents zoals Food Village, het Wijntheater, de Kookwedstrijden, Biertapwedstrijden, Trendstreet en het Proefplein Speciaalbieren.

*Nieuw*
Nieuw dit jaar is onder meer Villa BBB waar horeca-inrichting en interactief advies centraal staan. Extra aandacht ook voor professionele diensten voor de horeca en foodservice. Ontmoeten en kennis delen, noviteiten en netwerken staan centraal op het Place des Amis, dat zich in 2014 o.a. met speciale netwerklounges presenteert.

*Folie Culinaire*
De 60e BBB vindt plaats van maandag 6 t/m woensdag 8 oktober 2014 in MECC Maastricht, tegelijkertijd met de internationale gastronomievakbeurs Folie Culinaire.

Overig nieuws