BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

30 september 2014 |
BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Van 6 t/m 8 oktober viert de Bourgondische Horecavakbeurs BBB haar 60-jarig bestaan. De BBB, die in 1954 haar eerste editie beleefde, heeft in 2013 een grote revival ondergaan. De nieuwe uitgangspunten zijn kwaliteit, diversiteit en sfeer.

Verder uitbouwen
De focus van de editie in 2014 ligt naast het verder verdiepen en uitbouwen van het aangescherpte concept ook op het uitdragen van het 60-jarig bestaan. Op elke vierkante meter zal het diamanten jubileum van de BBB voelbaar zijn.

Werelden
In 2014 staan de BBB-themawerelden Food, Non Food, Drinks & Entertainment bol van speciale vakevents zoals Food Village, het Wijntheater, de Kookwedstrijden, Biertapwedstrijden, Trendstreet en het Proefplein Speciaalbieren.

Nieuw
Nieuw dit jaar is onder meer Villa BBB waar horeca-inrichting en interactief advies centraal staan. Extra aandacht ook voor professionele diensten voor de horeca en foodservice. Ontmoeten en kennis delen, noviteiten en netwerken staan centraal op het Place des Amis, dat zich in 2014 o.a. met speciale netwerklounges presenteert.

Folie Culinaire
De 60e BBB vindt plaats van maandag 6 t/m woensdag 8 oktober 2014 in MECC Maastricht, tegelijkertijd met de internationale gastronomievakbeurs Folie Culinaire.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrassen per 19 mei open van 6 tot 20 uur

De terrassen mogen vanaf aanstaande woensdag 19 mei vanaf 06.00 uur tot 20.00 uur open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Met de verruiming van de openingstijden van de terrassen hebben horecaondernemers meer mogelijkheden om ook diner op de terrassen te draaien ...

Achtergronden
11 jaar geleden in De CaféKrant: Wijnbar Viqh, Haarlem

De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een interview of achtergrondverhaal uit de rijke historie van De CaféKrant. Dit keer reizen we terug naar 2010. We bezochten wijnbar Viqh in Haarle ...

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: