BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

30 september 2014 |
BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar<

Van 6 t/m 8 oktober viert de Bourgondische Horecavakbeurs BBB haar 60-jarig bestaan. De BBB, die in 1954 haar eerste editie beleefde, heeft in 2013 een grote revival ondergaan. De nieuwe uitgangspunten zijn kwaliteit, diversiteit en sfeer.

Verder uitbouwen
De focus van de editie in 2014 ligt naast het verder verdiepen en uitbouwen van het aangescherpte concept ook op het uitdragen van het 60-jarig bestaan. Op elke vierkante meter zal het diamanten jubileum van de BBB voelbaar zijn.

Werelden
In 2014 staan de BBB-themawerelden Food, Non Food, Drinks & Entertainment bol van speciale vakevents zoals Food Village, het Wijntheater, de Kookwedstrijden, Biertapwedstrijden, Trendstreet en het Proefplein Speciaalbieren.

Nieuw
Nieuw dit jaar is onder meer Villa BBB waar horeca-inrichting en interactief advies centraal staan. Extra aandacht ook voor professionele diensten voor de horeca en foodservice. Ontmoeten en kennis delen, noviteiten en netwerken staan centraal op het Place des Amis, dat zich in 2014 o.a. met speciale netwerklounges presenteert.

Folie Culinaire
De 60e BBB vindt plaats van maandag 6 t/m woensdag 8 oktober 2014 in MECC Maastricht, tegelijkertijd met de internationale gastronomievakbeurs Folie Culinaire.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Columns Blog
De jongeren van tegenwoordig

Mijn dochter is begonnen met vioolles. Al direct na de eerste les werd thuis de viool voorzichtig uit het kistje gehaald en begon ze er driftig op te tokkelen. In dit stadium kan ik er nog geen melodie in bespeuren, maar hey, wij hebben een instrument in huis dus het begin is gemaakt. Ze wist mij ze...

Achtergronden
Kinderdag bij strandpaviljoen in Noordwijk

St(r)andplaats Nederzandt (Noordwijk) staat op zondag 15 september weer volledig in het teken van de kids! Kidsday 2019, het kinderfestijn van de Bollenstreek. Dit jaar is Kidsday nog uitgebreider dan anders. Kids mogen lekker springen op de luchtkussens met de beats van DJ Kevin, spelen in de na...

Amsterdam Opening
Tunes Bar (Conservatorium Hotel Amsterdam) wordt Taiko Bar

Op het vijfjarige bestaan van Taiko Amsterdam is onthuld dat de Tunes Bar vanaf heden verdergaat als Taiko Bar. In de afgelopen vijf jaar is Tunes Bar, onder leiding van Schilo van Coevorden, uitgegroeid tot een ongeëvenaarde cohesie van keuken en bar met onmiskenbare Aziatische invloeden, waar...

Economie Personeel
Verloop personeel kost horeca 1,4 miljard euro per jaar

De horecasector kent, mede door het grote aandeel jonge arbeidskrachten, traditioneel een grote arbeidsdynamiek. De branche wordt door het grote personeelsverloop geconfronteerd met torenhoge kosten. Zo kost het vervangen van een fulltime werkende kok bijna 30.000 euro en het vervangen van een fullt...

Bier Achtergronden
Krat is de ster in nieuwe Heineken campagne

In de nieuwe Heineken® campagne, die vandaag live gaat, staat de Nederlandse vindingrijkheid, pragmatisme en een gezonde dosis zelfspot centraal. En waar komt dat beter tot uiting dan in de ‘ster’ van de nieuwe campagne: het Heineken krat. Josefien Olij, Marketing Manager Heineken...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: