Zinnenprikkelend koffiecafé

21 februari 2014
Zinnenprikkelend koffiecafé

Het moest er natuurlijk een keer van komen: een horecazaak die de zinnen van vrouwen prikkelt. Gelegenheden waar schaars geklede dames de bediening verzorgen, kenden we immers al. Een zaak
waar heren met ontbloot bovenlijf de bestelling opnemen, kenden we daarentegen nog niet. Daar is verandering in gekomen; en wel in Washington, de hoofdstad van de Verenigde Staten.

*Bikini koffiehuizen*
In de Verenigde Staten is de laatste tijd enige ophef ontstaan over 'bikini koffiehuizen', waar dames in bikini de koffie uitserveren. Als reactie daarop is nu 'Hot Cup Joe' geopend.

*Niet in string*
Wanneer een man koffie bestelt in deze zaak, krijgt hij 1 dollar korting op de bestelling. Volgens de eigenaar, Chris Mullins, gaan de heren in de bediening vooralsnog geen string dragen. De emancipatie beperkt zich in dit geval dus tot het bovenlijf. Of we een dergelijke zaak binnenkort in Nederland gaan zien, is nog de vraag. Goed voor de discussie over emancipatie is het wel, want Nederland zit vooralsnog niet in de voorhoede van het gelijkheidsfront.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws