Alpro speciaal voor professionals

22 oktober 2015 |
Alpro speciaal voor professionals<

Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals’ zijn plantaardige drinks van Alpro, speciaal ontwikkeld voor gebruik in
koffie. Barista’s bereiden hier de lekkerste warme en koude koffies mee. Beide producten zijn een goede aanvulling op het bestaande aanbod, om de koffiespecialiteiten op het menu verder uit te breiden.

Stijgende vraag
Alpro Soya ‘For Professionals’ is enkele jaren geleden op de markt gebracht om horecaondernemers de kans te bieden in te spelen op de stijgende vraag naar plantaardige producten. Deze plantaardige variatie op opschuimmelk is inmiddels dan ook op vele menukaarten van koffiezaken terug te vinden.
Plantaardige drink
Begin dit jaar kwam Alpro met een uitbreiding van haar ‘For Professionals’ -range. Alpro Coconut ‘For Professionals’ heeft een subtiele kokossmaak en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in koffie. Deze plantaardige drink is zowel te gebruiken in warme (zoals latte’s en cappuccino’s) als koude bereidingen (zoals iced coffees en smoothies), daardoor leent het product zich perfect voor gebruik in alle seizoenen.

Microfoam
Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals’ geven een stevig, glanzend microfoam dat lang blijft staan, zijn gemakkelijk in gebruik en uitstekend te gebruiken voor latte art.
Beide producten van de ‘For Professionals’-range zijn 100% plantaardig, vrij van dierlijke vetten en licht verteerbaar, want van nature lactosevrij en bevatten geen zuivel, gluten en tarwe. De producten zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Verkrijgbaarheid
Beide producten zijn verkrijgbaar in een literverpakking en zijn lang houdbaar. Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals is o.a. verkrijgbaar bij: De Kweker Amsterdam, Zegro Rotterdam en vestigingen van Sligro en Hanos. Klik hier voor meer informatie en laat je inspireren door de ‘For Professionals’-range.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Bier
Bierfans halen abdijbier persoonlijk op

Zondag 1 december 2019 was de introductie en ophaaldag van de éérste Vatgerijpte Speciale Editie. Dit vatgerijpte nieuwe bier werd natuurlijk op de Abdij van Berne geïntroduceerd. Eeuwen geleden rijpte het bier van de abdij ook altijd op eikenhouten vaten. Het werd door de bierbe...

Awards Bier
Scheldebrouwerij pakt weer goud

Bij de prestigieuze Brussels Beer Challenge heeft de blonde Strandgaper van Scheldebrouwerij voor de tweede keer dit jaar hoge ogen gegooid. Na in augustus al als ‘Belgian Country Winner’ uit de bus te komen bij de World Beer Awards in Londen staat hun ‘Golden Ale’ voor de tw...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Opening Den Haag
Nieuwe hotspot op het Kurhausplein officieel geopend 

Restaurant Blaze & Co is dit weekend feestelijk geopend. Ruim 100 genodigden genoten van signature Blaze Bites en luisterden naar het eerste optreden van Blaze of Glory - de huisband onder leiding van Emanuel Assies. Het interieur is kleurrijk en geïnspireerd op tatoeages. Dit komt terug...

Awards Bier
Bierspecialist Richard Moerkerk: Award winner en nieuwe columnist

De Alkmaarse Richard Moerkerk van Proeflokaal De Boom is de allereerste Bierspecialist in de horeca. Hij ontving in theater Amsterdam de Entree Award. Daarnaast is Richard de nieuw, vaste columnist van De Cafékrant. Richard zal maandelijks met zijn inhoudelijke columns de caféonderneme...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: