Alpro speciaal voor professionals

22 oktober 2015 |
Alpro speciaal voor professionals<

Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals’ zijn plantaardige drinks van Alpro, speciaal ontwikkeld voor gebruik in
koffie. Barista’s bereiden hier de lekkerste warme en koude koffies mee. Beide producten zijn een goede aanvulling op het bestaande aanbod, om de koffiespecialiteiten op het menu verder uit te breiden.

Stijgende vraag
Alpro Soya ‘For Professionals’ is enkele jaren geleden op de markt gebracht om horecaondernemers de kans te bieden in te spelen op de stijgende vraag naar plantaardige producten. Deze plantaardige variatie op opschuimmelk is inmiddels dan ook op vele menukaarten van koffiezaken terug te vinden.
Plantaardige drink
Begin dit jaar kwam Alpro met een uitbreiding van haar ‘For Professionals’ -range. Alpro Coconut ‘For Professionals’ heeft een subtiele kokossmaak en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in koffie. Deze plantaardige drink is zowel te gebruiken in warme (zoals latte’s en cappuccino’s) als koude bereidingen (zoals iced coffees en smoothies), daardoor leent het product zich perfect voor gebruik in alle seizoenen.

Microfoam
Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals’ geven een stevig, glanzend microfoam dat lang blijft staan, zijn gemakkelijk in gebruik en uitstekend te gebruiken voor latte art.
Beide producten van de ‘For Professionals’-range zijn 100% plantaardig, vrij van dierlijke vetten en licht verteerbaar, want van nature lactosevrij en bevatten geen zuivel, gluten en tarwe. De producten zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Verkrijgbaarheid
Beide producten zijn verkrijgbaar in een literverpakking en zijn lang houdbaar. Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals is o.a. verkrijgbaar bij: De Kweker Amsterdam, Zegro Rotterdam en vestigingen van Sligro en Hanos. Klik hier voor meer informatie en laat je inspireren door de ‘For Professionals’-range.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Coronacrisis
Aantal 'coronaboetes' in horeca staat bijna overal op nul

Het AD heeft onderzocht in hoeverre de gemeenten handhaven met betrekking tot de coronamaatregelen in de horeca. Wat blijkt? In de meeste gemeenten staat de teller op nul; er wordt dus een oogje toegeknepen. Steekproef Wel merken de gemeenten dat de anderhalve meter afstand staads vaker niet w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: