Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

24 september 2013 |
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het was de eerste editie van de
horecabeurs in Rotterdam waar horecavakmensen zich volop lieten inspireren. De beurs biedt een innovatief en ondernemend programma waar de horecaondernemer centraal stond.

Gratis entree
Topkoks aan het werk, tips & tricks voor bedrijfsvoering, de nieuwste producten, de laatste trends en spraakmakende presentaties. Op de hele beursvloer was er continue van alles te beleven. Zo gaf onder andere sterrenchef Eric van Loo een kookdemonstratie die zeer enthousiast werd ontvangen door bezoekers. De beurs is woensdag 25 september afgelopen. Entree is gratis, na registratie. Meer informatie over de beurs en registreren, vindt u hier.


Joop Braakhekke en de finalisten van de Bocuse d'Or


Beursmanager Robert Mellaart


Joop Braakhekke, Hamit Karakus, Lodewijk Van der Grinten en beursmanager Robert Mellaart


Koks van Unilever: Pascal van Loon en Rob van de Broek


Enthousiaste standhouders


Bresc presenteerde ook haar producten op de beurs


Lebo Kaas was aanwezig op de beurs


Het was volop proeven en proberen op de beurs



Ook een wijncursus behoorde tot het programma


Ook Ecotap was aanwezig op de beurs Gastvrij Rotterdam


Eric van Loo gaf een kookdemonstratie


Cappuccino's werden vers bereid door de barista van Douwe Egberts


Edwin Tunnissen en Shima Zeroual van Makro Nederland samen met Jean Marie Pfaff.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: