Accepteert u de Nationale Horeca Cadeaukaart?

7 april 2014
Accepteert u de Nationale Horeca Cadeaukaart?

Koninklijke Horeca Nederland heeft laten weten dat de Nationale Horeca Cadeaukaart al bij ruim 500 horecabedrijven te besteden is. De 'snelst
groeiende cadeaukaart van Nederland' is vanaf mei te koop bij AKO en Jumbo Supermarkten.

*Introductie is een succes*
In januari heeft Koninklijke Horeca Nederland de Nationale Horeca Cadeaukaart geïntroduceerd op de vakbeurs Horecava in Amsterdam. KHN werkt samen met partner Nationale Horeca Cadeaukaart om de hele horeca in Nederland onderscheidend te promoten. Het aantal horecabedrijven dat de snelst groeiende Cadeaukaart van Nederland accepteert is al gestegen tot boven de 500. De Nationale Horeca Cadeaukaart is voor consumenten vanaf medio mei verkrijgbaar bij 80 AKO-vestigingen en bij de ruim 400 Jumbo Supermarkten in heel Nederland. Consumenten en bedrijven kunnen de Cadeaukaart nu al online bestellen op www.horecacadeaukaart.nl.

*Nationale Horeca Cadeaukaart uniek*
De Nationale Horeca Cadeaukaart is de eerste cadeaukaart die besteed kan worden in alle bedrijfstypen die de horeca kent; van café, cafetaria, ijssalon tot restaurant of hotel. Dat is de reden waarom KHN deze unieke cadeaukaart ondersteunt. De kaart is op te waarderen in alle waarden tussen de €5,- en €150,-. De cadeaukaart is te besteden bij de ruim 500 aangesloten horecabedrijven in heel Nederland in delen die cadeaukaart vertegenwoordigd. Naast de individuele horecabedrijven die zijn aangesloten, hebben ook de ketens Fletcher Hotels en Hampshire Hotels zich aangesloten bij de Nationale Horeca Cadeaukaart.

*Samenwerken loont*
KHN is de grootste branchevereniging in de horeca, waar ruim 20.000 vestigingen bij zijn aangesloten. KHN wil door een goede samenwerking de horecabedrijven meer met elkaar verbinden. Samenwerken loont en daarom betalen leden van KHN slechts 9% commissie over de ingenomen kaartwaarde en betalen geen jaarlijkse bijdrage. De horecavestigingen die geen lid zijn van KHN, maar wel de Nationale Horeca Cadeaukaart accepteren betalen een jaarlijkse bijdrage van €90,- per jaar en 10% commissie. Daarmee heeft de Nationale Horeca Cadeaukaart een zeer lage vergoedingsstructuur in de horeca. Aan het aantal verkooppunten wordt hard gewerkt. Binnenkort wordt ook het affiliate programma gepresenteerd, waarmee de horecabedrijven de cadeaukaart via hun website kunnen verkopen aan gasten. Zij krijgen daar een extra vergoeding voor, waardoor KHN verwacht dat het aantal verkochte cadeaukaarten snel zal stijgen.

*Voor de horecaondernemers*
Ondernemers die de kaart willen accepteren kunnen zich in 5 minuten aanmelden op "http://www.horecacadeaukaart.nl":http://www.horecacadeaukaart.nl/acceptant-worden. Afgelopen week hebben de eerste acceptanten het welkomstpakket ontvangen waarmee ze kunnen testen of de kaart technisch werkt op hun pinapparaat.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws