30ml Coffee Roasters wordt lid van Amsterdam Roasters

20 september 2019 | Thijs Jacobs

30ml Coffee Roasters zal zich gaan vestigen bij Amsterdam Roasters in Amsterdam Noord en zal de faciliteiten en koffiebranders gebruiken om de koffie te branden voor hun franchise bedrijven. Frans Kooijman, CEO: "De reden voor 30ml om lid te worden van Amsterdam Roasters is vanwege de samenwerkingsmogelijkheden, het delen van kennis met de andere leden en het gebruik van de professionele (koffiebranderij) faciliteiten."

30ML COFFEE ROASTERS

30ml Coffee Roasters is een specialty koffie & food franchise concept met 9 succesvolle franchise locaties in Utrecht (4 locaties), Rotterdam (2 locaties), Amersfoort, Leiden en Hoorn. De komende jaren zal 30ml op zoek gaan naar nieuwe locaties en franchisenemers volgens het “witte vlekkenplan”

Voor 2020 is 30ml Coffee Roasters op zoek naar masterfranchisemogelijkheden in België en Duitsland. Een masterfranchise is een franchisecontract waarbij de master franchisegever  controle over de franchiseactiviteiten op een bepaald grondgebied overhandigt aan een persoon of entiteit, de 'masterfranchisenemer' genoemd.

AMSTERDAM ROASTERS

Amsterdam Roasters is in 2017 opgericht door Corine Schmal & Arnoud Aalbersberg. Gelegen in Amsterdam-Noord op eens prachtige industriële locatie aan de waterkant van IJ, een combinatie van co-roaster ruimte, co-working space, multi-roaster cafe, state of the art cupping lab & brew room, opslagfaciliteiten voor groene / geroosterde bonen & SCA trainingsfaciliteiten. 

Tot nu toe zijn de volgende bedrijven tot ons collectief toegetreden: subscription koffie bedrijf Wakuli, specialty (groene) koffie bedrijf The Coffee Quest en Amsterdam Coffee Lab, een SCA-gecertificeerd trainingscentrum en verschillende co-roastingbedrijven. Arnoud Aalbersberg, mede-oprichter: "We verwelkomen 30ml Coffee Roasters in ons collectief, aangezien dit unieke franchiseconcept ons in-house specialty koffie collectief completeert."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Handhaving verbod rookruimtes horeca vanaf 1 april 2020

Vanaf 1 april 2020 zal het verbod op rookruimtes in de horeca worden gehandhaafd. Eind september werden in een uitspraak van de Hoge Raad al deze rookruimtes per direct verboden. De komende tijd kunnen horecaondernemers zich voorbereiden en heeft de NVWA de tijd om het toezicht in te richten. Blo...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: