Stadscafé De Pannenkoek opent in Stadshart Amstelveen

27 september 2018 | Thijs Jacobs

Stadscafé De Pannenkoek opent haar deuren op het Buitenplein in Stadshart Amstelveen. Stadshart is met deze komst een sfeervolle horecaonderneming rijker. Het menu bestaat uit een ruime keuze aan pannenkoeken en lunch- en borrelgerechten, voor elk moment van de dag. Verrassende variaties op het menu zijn een ‘Pannenkoek-uit-het-vuistje’ voor onderweg en de ‘Familiestapel pannenkoeken’, geserveerd zoals iedereen die van thuis kent met een deksel en een pannenlap er bovenop. De eigenaar van de onderneming Niels Righarts heeft, na een grote metamorfose van het pand, met stadscafé De Pannenkoek een uniek pannenkoekencafé gecreëerd. Voor meer informatie zie www.stadshartamstelveen.nl.

Goed eten en gezelligheid

Niels is heel trots dat hij zijn eerste onderneming opent, Niels:”Ik ben heel tevreden met het resultaat, mijn droom om een eigen restaurant te openen is werkelijkheid geworden. Samen met mijn vriendin Mariët Vaneveld, creatief adviseur van de onderneming, hebben we een huiselijke sfeer met een industriële tint weten te creëren. Stadscafé De Pannenkoek staat voor vriendelijkheid, een goede sfeer en natuurlijk heerlijke pannenkoeken! Naast pannenkoeken serveren we bijvoorbeeld ook tosti’s, kroketten op brood of gevulde wraps en borrelgerechten.” Mariët voegt hieraan toe:“Ook voor (kinder)feesten kunt u goed terecht bij ons, voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.stadscafedepannenkoek.nl.” Stadscafé De Pannenkoek is zondag en maandag van 11.30 uur tot 21.00 uur geopend en dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.  

Pannenkoekendriedaagse   

Ter gelegenheid van de officiële opening organiseert stadscafé De Pannenkoek een pannenkoekendriedaagse, waarbij bezoekers drie dagen lang getrakteerd worden op speciale kortingsacties. Op vrijdag 28 september worden er in het Stadshart vouchers uitgedeeld om een pannenkoek-uit-het-vuistje te komen proeven. Op zaterdag 29 september wordt er bij een online of telefonische reservering de tweede naturel pannenkoek gratis weggegeven en op zondag 30 september krijgen bezoekers bij een bestelling van een Familiestapel pannenkoeken een kan limonade (t.w.v. €5.00) cadeau. Alle kinderen die een pannenkoek komen eten op zondag 30 september kunnen ook tussen 12:00 uur en 17:00 uur geschminkt worden.

Bron: Stadshart Amstelveen

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Consumentenbond: hygiënescore horeca moet toegankelijk blijven

De Consumentenbond roept de Tweede Kamer op de openbaarmaking van de inspectiegegevens van de horeca gemakkelijk toegankelijk te houden. Het kabinet wil alleen nog maar samenvattingen van de inspectierapporten publiceren, zonder overzichtelijke kleurcodering. De Consumentenbond vindt dit onacceptabe...

Economie Achtergronden
Wordt Albert Heijn een horeca- en bezorgketen?

Albert Heijn zal 'een plek worden om iets te eten'. Dat zei Wouter Kolk, sinds 1 november de baas van Ahold Delhaize Europa en Indonesië, woensdag in Het Financieele Dagblad (FD). De winkels worden omgebouwd, zodat klassieke kruidenierswaren minder ruimte zullen krijgen. Het FD beroe...

Columns Achtergronden
Column: niet zeuren, maar veranderen

We drinken steeds minder alcohol en eten minder vlees. Ook suikerhoudende dranken, zoals frisdranken en vruchtensappen, gaan minder vaak over de toonbank. Dat is geen aanname, maar een harde realiteit: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft het voedingspatroon tussen 2007 en ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: