Recepten voor alcoholvrije cocktails

17 juli 2012
Recepten voor alcoholvrije cocktails

Op het Olympisch terrein in London kunnen bezoekers, sporters en gasten een Happy Drink bestellen. Dit is een alcoholvrije cocktail. Het recept is gratis te downloaden via "www.happydrinks.nl.":http://www.happydrinks.nl/

*Spannend alcoholvrij alternatief*
Happy Drinks is door Pierre Wind in opdracht van het Trimbos-instituut ontwikkeld met als doel de beschikbaarheid van alcoholvrij te vergroten en de horecabezoeker een 'spannend alcoholvrij alternatief' te bieden.

*Improviseren en aanpassen*
Voor het Holland Heineken House is het recept van de alcoholvrije cocktail The Battery aangepast zodat het snel in grotere hoeveelheden geschonken kan worden. Pierre Wind: "In de horeca moet je improviseren en aanpassen. In het Holland Heineken House moet snel gewerkt worden, The Londen Happy Drink is makkelijk en snel te maken door Sprite met blue curaçaosiroop, citroen en ijs te mixen."

*Recepten overnemen*
De horeca, sportkantines en andere openbare gelegenheden kunnen de Londen Happy Drink of andere Happy Drinks op de kaart zetten. De recepten mogen vrij worden overgenomen en gepubliceerd, onder vermelding van Happy Drinks.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws