Panenka breidt met nieuwe chef-kok de kaart uit

Auteur: Roy Spijker
18 oktober 2017
Panenka breidt met nieuwe chef-kok de kaart uit

Horecaondernemers én sportfanaten Wim de Klerk en Sven Beijk misten in de Maasstad een bar-restaurant waar sport werd uitgezonden én goed gegeten kon worden. Met liefde voor eten, drinken én een passie voor sport ontstond Panenka. De bar is in een jaar tijd uitgegroeid tot een populaire spot om sport te kijken. Met de komst van de nieuwe chef-kok én menukaart, zet Panenka zichzelf ook als gezellig restaurant op de kaart in het Witte de Withkwartier. Dit maakt de bar nog aantrekkelijker voor zowel man als vrouw, sportliefhebber, borrelaar of foodie.

Sport én goed eten 
n 2015 opende Panenka zijn deuren als eerste high-end sportsbar van Nederland. De sfeervolle bar bestaat uit een koffiebar, stadion én bar/restaurantgedeelte. Veel sportliefhebbers weten de bar inmiddels goed te vinden voor hun favoriete sportwedstrijden. Maar ook wanneer er geen sportwedstrijden op het programma staan, maken de nieuwe menukaart en fijne sfeer een bezoekje meer dan waard. Het goede eten en drinken is een nieuw speerpunt van Panenka en maakt dit ook een spot voor wat minder grote sportliefhebbers. Ook voegt Panenka steeds meer niet sportgerelateerde events toe aan de kalender, zoals vrijdagmiddagborrels en Vinylsessions.

Soft shell crab of toch frikandel XXL?
De nieuwe chef-kok van Panenka en heeft een vernieuwde menukaart samengesteld. Bestel aan de bar één van de 25 bieren of ga voor een whisky, vermouth, gin of cocktail en maak je borrelsessie compleet met de goeie happen van de borrelkaart. Wat denk je van een ‘worst en kaas scenario’, plankje buikspek, garnalen torpedo’s of de welbekende frikandel XXL? Toch zin in een lunch of diner? Laat je dan zeker verrassen door onder andere de ‘beer can chicken’, soft shell crab of de smokey bbq burger.

Overig nieuws