Panenka breidt met nieuwe chef-kok de kaart uit

18 oktober 2017 | Roy Spijker

Horecaondernemers én sportfanaten Wim de Klerk en Sven Beijk misten in de Maasstad een bar-restaurant waar sport werd uitgezonden én goed gegeten kon worden. Met liefde voor eten, drinken én een passie voor sport ontstond Panenka. De bar is in een jaar tijd uitgegroeid tot een populaire spot om sport te kijken. Met de komst van de nieuwe chef-kok én menukaart, zet Panenka zichzelf ook als gezellig restaurant op de kaart in het Witte de Withkwartier. Dit maakt de bar nog aantrekkelijker voor zowel man als vrouw, sportliefhebber, borrelaar of foodie.

Sport én goed eten 
n 2015 opende Panenka zijn deuren als eerste high-end sportsbar van Nederland. De sfeervolle bar bestaat uit een koffiebar, stadion én bar/restaurantgedeelte. Veel sportliefhebbers weten de bar inmiddels goed te vinden voor hun favoriete sportwedstrijden. Maar ook wanneer er geen sportwedstrijden op het programma staan, maken de nieuwe menukaart en fijne sfeer een bezoekje meer dan waard. Het goede eten en drinken is een nieuw speerpunt van Panenka en maakt dit ook een spot voor wat minder grote sportliefhebbers. Ook voegt Panenka steeds meer niet sportgerelateerde events toe aan de kalender, zoals vrijdagmiddagborrels en Vinylsessions.

Soft shell crab of toch frikandel XXL?
De nieuwe chef-kok van Panenka en heeft een vernieuwde menukaart samengesteld. Bestel aan de bar één van de 25 bieren of ga voor een whisky, vermouth, gin of cocktail en maak je borrelsessie compleet met de goeie happen van de borrelkaart. Wat denk je van een ‘worst en kaas scenario’, plankje buikspek, garnalen torpedo’s of de welbekende frikandel XXL? Toch zin in een lunch of diner? Laat je dan zeker verrassen door onder andere de ‘beer can chicken’, soft shell crab of de smokey bbq burger.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks
Dit wist je (nog) niet over grappa

Grappa is een Italiaanse gedistilleerde drank, vervaardigd uit de restanten van de druiven na de wijnbereiding. De schillen en de pitten van de druiven (pulp) vormen de basis van grappa. Vroeger gold het als een economische manier om alles uit de wijnproductie te halen, tegenwoordig is het een delic...

Opening Rotterdam
[FOTO'S] Is dit de gaafste horecahotspot van Rotterdam?

Één plek waar je terecht kunt voor een tal van uiteenlopende culturen, thema's en smaken. Midden in het centrum van Rotterdam opende café DoDo haar imposante deuren voor publiek. Met maar liefst 220 zitplaatsen verdeeld over 7 uiteenlopende wereldse themaruimtes, belooft dez...

Café Achtergronden
Café De Singel (Zwolle) staat te koop

Eén van de bekendste cafés van Zwolle, Café De Singel, staat in de verkoop. De kroeg is eveneens een muziekpodium en verschillende beroemde muzikanten zetten er hun eerste stappen op het podium, zoals Miss Montreal, Bertolf en Typhoon. De liveoptredens maakten van dit café...

Wet- en regelgeving
Handhaving verbod rookruimtes horeca vanaf 1 april 2020

Vanaf 1 april 2020 zal het verbod op rookruimtes in de horeca worden gehandhaafd. Eind september werden in een uitspraak van de Hoge Raad al deze rookruimtes per direct verboden. De komende tijd kunnen horecaondernemers zich voorbereiden en heeft de NVWA de tijd om het toezicht in te richten. Blo...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: