De CaféKrant helpt met ondernemen

6 juni 2013
De CaféKrant helpt met ondernemen

De nieuwste editie van De CaféKrant verschijnt binnenkort! Lees over personeel, crowdfunding, social media op de werkvloer en meer. De CaféKrant helpt u met nog beter ondernemen. Ontvangt
u de vakkrant niet? Download hem dan binnenkort gratis op de "website.":http://www.decafekrant.nl/bladen.html

*Vind goed personeel*
In tijden van crisis moet het gemakkelijk zijn om personeel te vinden. Dit lijkt een logische redenering, maar is dat ook zo? Waar vindt u tegenwoordig goed, gemotiveerd personeel en hoe zorgt u ervoor dat uw personeel niet gaat ‘jobhoppen’? De CaféKrant zet een aantal tips op een rij waarmee u rekening kunt houden tijdens het selecteren en behouden van personeel.

*Het panel*
Het panel reageert ook in deze editie op een stelling. Wat vinden zij? ‘Dankzij de crisis kom ik makkelijker aan goed personeel?’.
“Ik krijg vaker open sollicitaties, maar of dit nu goed personeel is? In een speciaalcafé investeer je veel in nieuw personeel: productkennis en de vaste gasten leren kennen zijn van belang. Personeel langer vasthouden speelt een belangrijke rol bij de sollicitaties. De crisis maakt niets uit voor het vinden van goed personeel", aldus panellid Arnoud Pijpker van Bierencafé de Heks in Deventer.

*Het interview*
"Om het beste uit je zaak en uit jezelf te halen, kan je niet achteroverleunen. Ik denk dat overal mogelijkheden liggen om te groeien. Maar je moet ze wel zoeken, zien en uitvoeren." Lees het interview met Bernard Kuenen (55) van Grand Café Silva Ducis in ’s-Hertogenbosch.

*Download gratis*
"Download gratis de nieuwste editie van De CaféKrant.":http://www.decafekrant.nl/bladen.html Lees alles over het gebruik van sociale media op de werkvloer, de CaféBizz in samenwerking met KHN, maak de puzzel en de trends van eetcafés.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws