Nieuw: de tunasteak burger

13 oktober 2015
Nieuw: de tunasteak burger

De Burger Club in Rotterdam presenteert de nieuwe menukaart met nieuwe burgers: de Dirty Burger, drie Gourmet Burgers en
de Tunasteak Burger. Maar
er is meer nieuws. De Burger Club opent vanaf deze week ook haar deuren voor de lunch.

~Foto: De Tunasteak Burger~

*Primeur: De Tunasteak Burger*
De Burger Club varieert niet alleen met de samenstelling van de gerechten, maar is naar eigen zeggen ook altijd op zoek naar verrassende nieuwe ingrediënten. Nieuw op de kaart zijn de Gourmet Burgers met keuze uit drie soorten vlees (MRIJ, Iberico en Wagyu) aangevuld met gegrilde artisjok, gegrilde rode paprika, cream cheese, zwarte olijven, Iberico ham en/of boeren brie. De Dirty Burger is de stoere burger van de nieuwe menukaart. Een sappige burger met cream cheese, sla, pancetta, Irish Cheddar, augurk, rode ui, tomaat, een spiegelei, ketchup en mosterd. Daarnaast heeft de Burger Club de Rotterdamse primeur: de Tunasteak Burger. Deze 150 gram sashimi tonijnsteak van Schmidt Zeevis is de niet-bedreigde Yellow Fin die op verantwoorde wijze wordt gevangen in de Filipijnen en Sri Lanka. Bij de Burger Club wordt de Tunasteak Burger geserveerd met sla, wakame en wasabi mayonaise.



*Perfecte burger-drankcombo’s*
Bij een goede sappige burger hoort een fijn glas wijn of een goede G&T. Op de kaart staan tien soorten gin waaronder Loopuyt, Bobby’s, VL92 en het Duitse Monkey 47. Daarnaast staan er wijnen op de kaart uit Spanje, Argentinië, Frankrijk en Chili die zich perfect lenen in combinaties met de diverse burgers. Gasten die liever een alcoholvrij drankje combineren met een burger hebben de keuze uit biologische frisdrank van fritz-kola. Deze is toegevoegd aan de kaart.

~Christel Tuin~

Overig nieuws