Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB

17 september 2015
Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB

Horecavakbeurs "BBB":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=bbb&x=zoeken (5 tot en met 7 oktober in MECC Maastricht) organiseert dit jaar speciale themadagen waarop branchegenoten uit de
hotel-, lunchroom- en cafetariawereld elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. De maandag van de beurs staat geheel in het teken van het Euregionaal Hotel Symposium. Op de dinsdag staat de lunchroom- en cafetariabranche centraal en is er een speciale ontvangst voor Vlaamse horecaondernemers.

*Euregionaal Hotel Symposium*
Dit jaar wordt voor het eerst het Euregionaal Hotel Symposium georganiseerd: een gezamenlijk project van Servicecenter 4Hospitality, HotelloTop, Ecolab, Auping, Mise en Place en Blycolin. Naar verwachting zijn er zo’n 150 hoteliers uit de Euregio aanwezig. Met het thema D.A.R.E. (Dream, Act, Realize, Evaluate) presenteert de organisatie van HotelloTop een stappenplan voor de moderne hotelier die zich in een dynamische wereld staande moet zien te houden. Daarnaast zijn er Pecha Kucha sessies, een lezing van keynote speaker Alberto Sanna van het Scientific Institute San Raffaele in Milaan en een lezing van Herman Konings van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeks-bureau Pocket Marketing/nXt.

*Lunchroomdag en Cafetariadag*
Dinsdag staat de BBB in het teken van de "Lunchroomdag":http://www.lunchroom.nl/nieuws/lunchroomdag-op-bbb-maastricht-11732/ en de Cafetariadag. Vakbezoekers kunnen hier gratis aan deelnemen. De dag begint met een plenair programma, waarna de bezoekers met workshops, lezingen en presentaties op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen in hun eigen branche. Onderwerpen van de Lunchroomdag (in samenwerking met Van Geloven en Lunchroom/Uitgeverij PS) zijn bijvoorbeeld koffietrends, dynamic pricing en social media. Tijdens de Cafetariadag wordt onder andere aandacht geschonken aan online bestellen, gezondheid en formuledenken. In de namiddag is er een netwerkborrel.

Overig nieuws