HorecaHelden blijven boeien

3 november 2009 |
HorecaHelden blijven boeien<

Antonio van den Hengel, eigenaar van Eetcafé Centraal in Soest, is de winnaar van de eerste voorronde in de verkiezing van de HorecaHeld 2010. Hij kreeg in oktober de meeste stemmen van de bezoekers op de website www.horecahelden.nl. Van den Hengel gaat door naar de finale op de Horecava, waar de HorecaHeld 2010 wordt gehuldigd. Vanaf vandaag kan iedereen op www.horecahelden.nl stemmen op de genomineerden van november.
Ook mensen die al eerder hebben gestemd, kunnen opnieuw hun keuze kenbaar maken. Alle stemmers maken kans op een VIP-diner voor twee. In december volgt de derde en laatste stemronde. De genomineerden van november zijn:

- Kees Teer, general manager van Dorint Hotel Amsterdam Airport
Uit de nominatie: “Kees Teer is betrokken bij zijn medewerkers: hij motiveert ze en is gedreven en geïnteresseerd. Hij is een bron van inspiratie, altijd op de hoogte van de nieuwste trends en nooit verlegen om een praatje.”

- Chantal Frensch, unitleider Shakie's Utrecht Centraal
Uit de nominatie: “Chantal Frensch doet haar werk met passie en liefde, dat voel je aan de manier waarop ze coacht en motiveert. Ze weet mensen te stimuleren en dankzij haar ben ik doorgegroeid tot unitleider.”

- Piet de Jongh, eigenaar van biercafé-restaurant-brouwerij De Beyerd in Breda
Uit de nominatie: “Piet de Jongh heeft met zijn zoons de afgelopen decennia vele leerlingen enthousiast gemaakt voor het vak. Ze zien het als hun natuurlijke taak om hun kennis en passie voor het café over te dragen. Deze grondlegger van de Alliantie van BierTapperijen en mede-initiatiefnemer van de wedstrijd Kastelein van de Toekomst zet zich met passie in voor het vak”

Campagne
De verkiezing van de HorecaHeld 2010 is onderdeel van de campagne HorecaHelden. Die is bedoeld om de branche te helpen vakbekwaam personeel te vinden, te binden en te blijven boeien. Belangrijk is dat ondernemers zich bewust worden van hun invloed op personeelsbeleid. De campagne benadrukt dit door helden te benoemen: mensen die het verschil maken binnen het bedrijf en de branche. De campagne wordt uitgevoerd door SVH in opdracht van de werkgevers- en werknemersorganisaties in de horeca.

De CaféKrant, Natalja Elings

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20CafeKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20CafeKrant.nl%0A%0Ahttp://www.decafekrant.nl/nieuws/horecahelden-blijven-boeien/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Rotterdam
Stadshaven Brouwerij Rotterdam opent eind 2020

Stedelijke herontwikkeling in Merwe-Vierhavens (M4H Rotterdam) maakt de komst van Stadshaven Brouwerij Rotterdam met restaurant mogelijk. De brouwerij wordt gerealiseerd in een voormalige havenloods aan de Merwehaven. De horeca op locatie wordt geëxploiteerd door de Bierfabriek. Gemeente Rot...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Ondernemen
Mis geen extra omzet: download de HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Interview
Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]

Van lunch tot dj’s en livemuziek op de vrijdag- en zaterdagavonden: Maggie Blue in Alphen aan den Rijn heeft het allemaal. Sinds 24 juli 2017 zijn de deuren van Maggie Blue geopend. Sindsdien hebben ze erg veel gedaan om uniek te zijn, maar ook aanspreekbaar en inspirerend voor gasten. Mike, (...

Awards Cocktails
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirec...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: