Gerenommeerde chefs runnen pop-up snackbar

31 mei 2019 | Thijs Jacobs

Hier proosten we op: Bacchus Wijnfestival organiseert in juni weer het gezelligste wijnfestival van 't land in het Amsterdamse Bos en ELLE is daar bij. En niet zomaar. Bacchus en ELLE Eten bundelen hun liefde voor wijn en spijs samen in een levensechte ELLE Eten X Bacchus Snackbar. Nu is dit natuurlijk geen gewone snackbar. Bereid je voor op culinaire hoogstandjes, haute friture van de bovenste plank, gemaakt door gerenommeerde chefs. Iedere dag neemt een van de chefs de culinaire leiding in de snackbar en staat er een vernieuwende en creatieve versie van zijn favoriete midnight snack op het menu.  

Kijkje in de keuken 

De snackbar kent een wisselend aanbod speciaal gemaakt door ELLE Eten en Bacchus-geselecteerde koks die dit wijnfeest in juni op gepaste wijze zullen invullen. De organisatoren laten nog niet te veel los over wat zij gaan maken. Maar we geven jullie alvast een kleine preview over wie er straks de keet overnemen. Bereid je voor op snacks van Jos Timmer van De Kas, sterren-chef Pascal Jalhay en Michael Wolf van Wolf Atelier. 

Bacchus Wijnfestival 

Eten, lekkere wijnen, muziek en dat allemaal op een toplocatie. Wat wil een mens nog meer? Bacchus Wijnfestival zorgt ervoor dat jij in de zomerse sferen komt, zeker nu het weer dat nog niet heeft gedaan. Dit wordt er een die je niet wilt missen. 

Wat te doen? ELLE Eten X Bacchus Snackbar 

Waar? Bacchus Wijnfestival, Amsterdamse Bos 

Wanneer? 7 t/m 10 juni en 14 t/m 16 juni 

Kost dat? € 15 toegangsticket incl. wijnglas 

Meer info? Bacchus Wijnfestival, ELLE eten website en de social kanalen 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: