Gerenommeerde chefs runnen pop-up snackbar

31 mei 2019 | Thijs Jacobs

Hier proosten we op: Bacchus Wijnfestival organiseert in juni weer het gezelligste wijnfestival van 't land in het Amsterdamse Bos en ELLE is daar bij. En niet zomaar. Bacchus en ELLE Eten bundelen hun liefde voor wijn en spijs samen in een levensechte ELLE Eten X Bacchus Snackbar. Nu is dit natuurlijk geen gewone snackbar. Bereid je voor op culinaire hoogstandjes, haute friture van de bovenste plank, gemaakt door gerenommeerde chefs. Iedere dag neemt een van de chefs de culinaire leiding in de snackbar en staat er een vernieuwende en creatieve versie van zijn favoriete midnight snack op het menu.  

Kijkje in de keuken 

De snackbar kent een wisselend aanbod speciaal gemaakt door ELLE Eten en Bacchus-geselecteerde koks die dit wijnfeest in juni op gepaste wijze zullen invullen. De organisatoren laten nog niet te veel los over wat zij gaan maken. Maar we geven jullie alvast een kleine preview over wie er straks de keet overnemen. Bereid je voor op snacks van Jos Timmer van De Kas, sterren-chef Pascal Jalhay en Michael Wolf van Wolf Atelier. 

Bacchus Wijnfestival 

Eten, lekkere wijnen, muziek en dat allemaal op een toplocatie. Wat wil een mens nog meer? Bacchus Wijnfestival zorgt ervoor dat jij in de zomerse sferen komt, zeker nu het weer dat nog niet heeft gedaan. Dit wordt er een die je niet wilt missen. 

Wat te doen? ELLE Eten X Bacchus Snackbar 

Waar? Bacchus Wijnfestival, Amsterdamse Bos 

Wanneer? 7 t/m 10 juni en 14 t/m 16 juni 

Kost dat? € 15 toegangsticket incl. wijnglas 

Meer info? Bacchus Wijnfestival, ELLE eten website en de social kanalen 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
11 jaar geleden in De CaféKrant: Wijnbar Viqh, Haarlem

De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een interview of achtergrondverhaal uit de rijke historie van De CaféKrant. Dit keer reizen we terug naar 2010. We bezochten wijnbar Viqh in Haarle ...

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
''Het terras openen heeft eigenlijk geen zin voor ons''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: