Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

30 september 2015
Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

De naam van het nieuwe restaurant van Ingrid en Henrie van der Heijden in Willemstad Noord-Brabant is Vista restaurant & food bar. Dat hebben de
restaurateurs afgelopen maandag bekendgemaakt tijdens het slaan van de eerste paal van hun nieuwe restaurant aan het Havenhoofd. Het horecapaar verlaat hun restaurant ’t Raadhuis in Heinenoord per februari 2016, om in april 2016 Vista restaurant & food bar te openen.

*Uitzicht*
Vista wordt naar eigen zeggen een laagdrempelige zaak met klasse en een spectaculair uitzicht over het water van het Hollands Diep. Henrie en Ingrid van der Heijden: "Vista heeft een geweldig mooie ligging aan het Havenhoofd, op de kop van de oude haven, en is aan drie kanten omsloten door water. Daardoor heb je niet alleen op het terras, maar ook binnen een spectaculair uitzicht over het Hollands Diep, de Haringvlietbrug en de jachthaven van Willemstad. De naam Vista betekent uitzicht en dat is een van de onderscheidende elementen van onze nieuwe zaak; alles is gericht op het uitzicht over het water."

*80 couverts*
"De zaak wordt 300 vierkante meter groot, met een restaurant van 80 couverts, een food bar, een open keuken, een overkapt terras en mogelijkheden voor private dining. Gasten kunnen vanaf ’s morgens terecht voor koffie, lunch, wijnen en cocktails en ’s avonds voor het diner", aldus de eigenaren van Vista.

*Boot*
Het gebouw is ontworpen in de vorm van een uitvarende boot in de stijl van Frank Lloyd Wright met grote overstekken en horizontale lijnen. De verhuizing heeft geen consequenties voor het lidmaatschap van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe, waar ’t Raadhuis sinds 2013 lid van is.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws